De Magiske Egenskapene Til Steiner Og Mineraler: Diamant

De Magiske Egenskapene Til Steiner Og Mineraler: Diamant
De Magiske Egenskapene Til Steiner Og Mineraler: Diamant

Video: De Magiske Egenskapene Til Steiner Og Mineraler: Diamant

Video: De Magiske Egenskapene Til Steiner Og Mineraler: Diamant
Video: Egenskaberne ved rav ~ Stenernes kraft 2024, April
Anonim

Diamant er den mest ettertraktede steinen for hver kvinne. På grunn av sine ekstraordinære egenskaper har diamanten erobret sjelene til hele menneskeheten. Den kappede steinen blir til en diamant som skimrer med alle regnbuens farger og tiltrekker seg beundrende øyne.

De magiske egenskapene til steiner og mineraler: diamant
De magiske egenskapene til steiner og mineraler: diamant

De magiske egenskapene til diamant

Diamond gir eieren visdom, ungdom og åndelig utvikling. Denne steinen har en kraftig energi og gir personen som bærer den med mot, karakterstyrke og besluttsomhet.

For at en diamant skal begynne å gi lykke, må den anskaffes uten vold og tvang. En eldgammel tro sier at en diamant ikke vil bringe lykke til misunnelige, onde og syndige mennesker. De magiske egenskapene til denne ekstraordinære steinen går tapt hvis den eies av en person fylt med negative tanker.

Diamond regnes som talisman for modne mennesker, fordi denne steinen ikke liker impulsive avgjørelser og utslettede handlinger, som er typiske å begå under ungdommen. Diamanten vil bli en pålitelig amulett for de menneskene som allerede har et etablert livssyn og har naturlig visdom.

Diamanter som holdes lenge i familien og arves fra bestemor til barnebarn, fra far til sønn, har enorm kraft.

Hvis det er flekker inne i steinen, er en slik diamant dødelig. Det vil gi eieren stor ulykke.

De helbredende egenskapene til diamant

Diamant har en gunstig effekt på det menneskelige nervesystemet. Han er i stand til å stille tanker på en positiv måte, hjelper til med å takle depresjon, fobier, psykose og nervesammenbrudd.

En talisman med en diamant hjelper til med å normalisere hjertets arbeid. Dessuten brukes denne steinen til å behandle bronkitt, hepatitt, smittsomme sykdommer og søvngang.

Hvilke stjernetegn er egnet for en diamant

Astrologer har ikke enighet om dette problemet. Det antas at Væren er den mest passende diamanten. Det er sant at resten av representantene for brannskilt kan motta en ladning av positiv energi fra denne steinen, noe som vil hjelpe dem til å bli uredde og målrettet.

Diamanten vil bli en kraftig talisman for alle dyrekretsen. Det eneste unntaket er kanskje Fiskene. Dette skiltet bør unngå steiner som i stor grad kan påvirke deres aktivitet. Diamanten bringer litt forvirring til den hemmelige verdenen Fiskene lever i. Fra denne motsetningen begynner Fiskene å oppleve ubehag.

Anbefalt: