Hvordan Komme Med Et ønske Om Fullmåne

Hvordan Komme Med Et ønske Om Fullmåne
Hvordan Komme Med Et ønske Om Fullmåne

Video: Hvordan Komme Med Et ønske Om Fullmåne

Video: Hvordan Komme Med Et ønske Om Fullmåne
Video: ☀ Dagens Boost - 07.10.21 ☀ | Om refleksion, intention og forandring! 2024, Kan
Anonim

Fullmåne er en mystisk tid da du virkelig ønsker positive endringer i livet og ditt mest elskede ønske om å gå i oppfyllelse. Månens energi er veldig kraftig, og ordene som blir uttalt under fullmåne kan få en spesiell, virkelig magisk kraft.

Hvordan komme med et ønske om fullmåne
Hvordan komme med et ønske om fullmåne

Velg det mest elskede ønsket. Bare positive følelser bør overvelde deg. Du kan ikke komme med flere ønsker på månen samtidig, fordi deres energi vil blokkere kanalen som tankene dine skal nå målet gjennom. Det er bedre å konsentrere seg om en ting, i dette tilfellet har du en mye bedre sjanse for å lykkes.

Det er ønskelig at i det øyeblikket man ønsker et ønske, er Månen tydelig synlig på himmelen. Øyekontakt er ekstremt viktig i dette ritualet. Du må rette tankene dine mot henne. Slapp av, forestill deg at ønsket ditt allerede har blitt oppfylt. Føler ekte lykke som overvelder deg.

Tenk deg at ønsket ditt er en bunt energi som du sender til månen. Se hvordan det du har unnfanget når sitt mål og forbinder med månen.

Det er kjent at menneskekroppen er 60% vann, nemlig at månen har en enorm innvirkning på tilstanden til havene og havene på jorden. Ta et glass smeltevann og legg det på vinduskarmen. La måneskinnet trenge gjennom vannet og lade det med energien. Ta et glass i hendene og fortell vannet hva du drømmer mest om i livet ditt. Si ditt ønske høyt og drikk vannet.

Du må formulere et ønske ekstremt nøyaktig, ellers kan fullmånens kraft spille en grusom vits med deg, og du vil ikke lenger være fornøyd med at det du har trodd har gått i oppfyllelse.

Anbefalt: