Hvordan Komme Med Et ønske Om En Nymåne

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Med Et ønske Om En Nymåne
Hvordan Komme Med Et ønske Om En Nymåne

Video: Hvordan Komme Med Et ønske Om En Nymåne

Video: Hvordan Komme Med Et ønske Om En Nymåne
Video: Секрет монтажной пены! ТАКОГО ТЫ ЕЩЕ НЕ ВИДЕЛ! Полезные советы 2024, Kan
Anonim

Blant de mange spådommer som er viet til oppfyllelse av ønsker, er de som utføres under nymåne veldig populære. For de som tar de første trinnene i å forstå magi, er det verdt å huske: nymånefasen begynner med utseendet til en sølvsikkel på nattehimmelen.

Hvordan komme med et ønske om en nymåne
Hvordan komme med et ønske om en nymåne

Bruksanvisning

Trinn 1

Så du bestemte deg for all del å kvitte deg med sykdommer eller forhold til mennesker som er ubehagelige for deg. Begynn å lage ønsker i den avtagende månefasen, som begynner tre dager etter fullmåne. For å tiltrekke drømmegjenstanden din til din person, bør du starte allerede på nymåne, mens du oppfyller flere betingelser.

Steg 2

For det første bør du kjøpe en meter med et tynt sølvbånd, for det andre velge et tre i skyggen du vil utføre denne seremonien på, og for det tredje, i øyeblikket du ønsker å binde båndet rundt en av grenene på samtidig løst og pålitelig nok til at hun ikke kunne fly. Etter det kan du snakke med treet og takke ham på forhånd.

Trinn 3

Menneskelige ønsker er uløselig knyttet til elementene - jord, vann, ild og luft. Hvis dine ønsker er rettet mot stabilitet, økonomisk sikkerhet, å få rikdom og overflod, karrierevekst, velvære hjemme og din familie, kan du vende deg til jorden, et symbol på fruktbarhet.

Trinn 4

Skriv ditt ønske på et papir, som du deretter begraver, som om du "planter" under planten du liker. Ikke prøv å grave den opp etter det.

Trinn 5

I huset fra begynnelsen av fullmåne og til månen begynner å avta, tenn et grønt lys hver natt. I lyset av lyset gjentar du ønsket tre ganger.

Trinn 6

Å vende seg til vann, som personifiserer følelser, den jevne strømmen av liv og menneskelige forhold, kan assosieres med helbredelse av plager, emosjonelle problemer, forhold og oppfyllelse av en kjær drøm.

Trinn 7

En forberedt krystall av akvamarin eller perlemor vil bidra til å oppfylle ditt ønske. Gjettestedet er bredden av en elv, innsjø eller bekk. Du må mentalt forestille deg lyst i form av en blits og kaste krystallet i vannet. I boligen, med begynnelsen på månens avtagning, tenn et lyseblått lys hver kveld, og gjenta ønsket ditt tre ganger.

Anbefalt: