Hva Venter På Aquarius I

Innholdsfortegnelse:

Hva Venter På Aquarius I
Hva Venter På Aquarius I

Video: Hva Venter På Aquarius I

Video: Hva Venter På Aquarius I
Video: Aquarius 2024, April
Anonim

2018 for Aquarius vil være en rolig, balansert og nøytral periode i livet. Vi må forberede oss på en bølge av styrke og energi de første dagene i januar! I løpet av denne perioden bør du ikke skynde deg, moderere din ild.

Hva venter på Aquarius i 2018
Hva venter på Aquarius i 2018

Karriere

Året er ideelt for jobbskifte hvis din nåværende situasjon ikke er bra for deg. Skal du bryte med en person som det ikke er noen fremtid med? Gjør det nå.

Suksess i 2018 vil bare hjemsøke deg hvis du holder følelsene dine stengt. En annen betingelse er at du ikke skal fortelle alle og alt om planen din. Som det berømte ordtaket sier: "Hvis du vil få Gud til å le, fortell ham om planene dine." Pluto vil spille en grusom vits hvis et ord ved et uhell kastes, setter deg i en vanskelig posisjon.

Finansiere

2018 kan medføre økonomiske vanskeligheter for familie og venner. Ikke nekt dem økonomisk hjelp, alt kommer tilbake i dobbel størrelse, også med oppriktig takk.

Personlige liv

I det nye 2018 kan nye bekjentskaper være farlige, du skal ikke stole på den første personen du møter.

Året er det mest vellykkede for Vannmannen å fylle på familien. Storken vil fly inn i vinduet ditt. Lonely Aquarius har en stor sjanse til å møte deres sjelefrende og til og med planlegger å legitimere forholdet ditt.

Helse

Vannmannen, vær oppmerksom på helsen din i 2018. Du bør ikke bringe situasjonen til en kritisk situasjon. Kontakt legen din så snart du føler deg uvel. Si farvel til dårlige vaner. For det første gjelder dette røyking og overspising.

Anbefalt: