Hvordan Tegne En Phoenix

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne En Phoenix
Hvordan Tegne En Phoenix

Video: Hvordan Tegne En Phoenix

Video: Hvordan Tegne En Phoenix
Video: Hvordan tegne en blomst 2024, Kan
Anonim

Phoenix er en fugl med altoppslukende ild og flamme. I noen kilder blir hun kalt stamfar for uhyggelige drager, i andre - solens sendebud og "søsteren" til ildfuglen. Uansett hvem denne skapningen er, det er mange myter og legender rundt den udødelige brennende skapningen. Hvis du vil skildre denne fantastiske fuglen på lerretet, må du huske noen av funksjonene som alltid følger Phoenix.

Hvordan tegne en Phoenix
Hvordan tegne en Phoenix

Bruksanvisning

Trinn 1

Start med å tegne det grunnleggende. Her trenger du bare å bli guidet av dine egne ønsker. Avhengig av størrelse, holdning og så videre, tegner du rammen til en stor fugl - en oval kropp, små tynne ben, et halvcirkelformet hode som langsomt går fra skuldre til vinger.

Steg 2

Du kan bare markere to funksjoner som skiller feniks fra resten av fuglene. For det første har nebbet en ganske lang form, men samtidig er det litt spiss i form av en krok. For det andre kan vingene gjøres litt større på forespørsel fra forfatteren. En vanlig fugl vil bli uforholdsmessig, men takket være den brennende fjærdrakten vil dette bli glattet ut.

Trinn 3

Tegn flammetunger. Kanskje den vanskeligste scenen. Phoenix har ingen fjær, ingen muskelbånd eller andre ting som vanligvis må tegnes veldig omhyggelig. Imidlertid vil det ikke være enkelt å tegne en naturlig brennende fjærdrakt. Start med en felles ild, som om en fugl var i brann. Og for å vise at dette er hennes normale tilstand, trekk flere flammetunger ved vingespissene i form av separate fjær. Dette vil imitere at fuglen er bokstavelig talt "gjengrodd" med ild.

Trinn 4

Øk den innfødte branneffekten på nebbet og potene. Det er på disse stedene ilden ikke skal "gå" over kroppen til fuglen. Det skal være som om "gjemt" under nebbet og klørne. Det vil se veldig imponerende ut.

Trinn 5

Gjenspeil det unike utseendet til Phoenix. Du finner knapt verk der fuglen er malt med et mykt og behagelig utseende. Dette betyr ikke at du trenger å tegne onde diamantlignende røde spalter, men anime-stilige øyne er tydeligvis ikke egnet her heller. Sjekk ut et par bilder av indiske høvdinger. De har et klokt og intenst blikk. Dette er et ganske godt alternativ for en ildfuglgud.

Anbefalt: