Hvordan Invitere En Kake

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Invitere En Kake
Hvordan Invitere En Kake

Video: Hvordan Invitere En Kake

Video: Hvordan Invitere En Kake
Video: Hvordan lage FUNFETTI KAKE 2024, Mars
Anonim

Brownies har vært husholdere i lang tid. Disse morsomme skapningene har forskjellige personligheter, akkurat som mennesker. Det er snille og søte brownies, og det er de som alltid prøver å spille skitne triks. I dag fortsetter brownies å overvåke leiligheter, men de finnes ikke i hvert hus. Få vet hvordan man får en slik nabo.

Hvordan invitere en kake
Hvordan invitere en kake

Det er nødvendig

pose, kost, melk / grøt

Bruksanvisning

Trinn 1

Ring kaken til deg. Hvis du flytter ut av leiligheten der kaken bodde hos deg, må du klargjøre en linpose eller kost på forhånd. Foreslå husholdersken å gå med deg til den nye leiligheten din. La posen stå over natten, og ta den med deg om morgenen og legg den i et bortgjemt hjørne. Hvis kaken er sterkt knyttet til deg, vil han definitivt gi tegn på sin tilstedeværelse på et nytt sted. Unn ham ved ankomst, og la en tallerken med grøt eller melk ligge på bordet.

Steg 2

Hvis du ikke hadde en kake, men du virkelig vil skaffe deg en, gå til en landsby. Finn et forlatt, men fortsatt sterkt hus, og la det være en kost i det med et tilbud til husholdersken om å flytte til deg. Disse skapningene elsker mennesker og vil mest sannsynlig med deg gå til et nytt bosted.

Trinn 3

Bli kvitt energisvinn. Jo mindre krangler og overgrep i huset, jo mer behagelig miljø for brownie. Han vil hjelpe deg med husarbeid. Hvis du for eksempel ikke finner noe, bind et lommetørkle rundt bordbenet og si: "Mester, far, lek og gi den tilbake." Snart vil du sikkert finne tapet.

Trinn 4

Arranger en generell rengjøring. Brownies liker ikke støv, spredte ting, skitne vinduer. Hvis du ikke rydder opp, kan brownien gjøre noe galt eller til og med forlate deg, og den nye vil ikke leve i et slikt miljø. Sørg for at alle ting er på sine steder. Dette vil bidra til å tiltrekke seg en ny beboer.

Trinn 5

Brownies elsker snille og vakre husmødre. En kvinne skal kunne administrere et hushold, opprettholde en ildsted og skape hjemmekomfort. I et hus med en husmor som passer på seg selv, vil brownies vises raskere enn der elskerinnen ikke bryr seg om utseendet hennes.

Trinn 6

Ikke røyk hjemme. Brownies liker ikke ubehagelig lukt, spesielt tobakkrøyk. Hvis du ikke kan gi opp en dårlig vane, kan du gå til trappen eller balkongen. Prøv også å raskt fjerne hvitløk og løk.

Anbefalt: