Hvordan Lodde En Sølvkjede

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lodde En Sølvkjede
Hvordan Lodde En Sølvkjede

Video: Hvordan Lodde En Sølvkjede

Video: Hvordan Lodde En Sølvkjede
Video: Sådan lodder man: 3 - Lodde på printplade - instruktionsvideo 2024, Kan
Anonim

Sølvkjeden er et fantastisk smykke for mange kvinner og menn. Situasjoner oppstår når en favorittkjede må gjenopprettes etter en pause. Hvordan håndtere denne situasjonen og hvem du skal kontakte?

Hvordan lodde en sølvkjede
Hvordan lodde en sølvkjede

Bruksanvisning

Trinn 1

Kontakt en gullsmed, så lodder han sølvkjeden om noen minutter hvis tilgjengelig. Kostnaden for en slik glede er lav, men mange smykker nekter å påta seg dette arbeidet. Dette forklares med den lave lønnen for arbeidskraft i lodding av sølvvarer. Arbeidsomfanget tilsvarer prosedyren for lodding av gull.

Steg 2

Lodd kjeden selv hvis den ikke er filigran. Dette vil kreve et vanlig loddejern og tinn. For behandling trenger du en fluks og en fil.

Trinn 3

Varm veldig godt sveisede deler av kjedet. Ta en finslipt loddetupp og sølvlodd PSR2, 5 eller PSR2. Dette er ildfaste selgere som arbeider ved en oppvarmingstemperatur på 240 grader. Bruk festepincetten til å klemme og holde på delene.

Trinn 4

Vask det forseglede området fra væsken med alkohol. Etter denne prosedyren vil det ikke sees at sølvkjeden er forseglet. Den beskrevne metoden er en av de enkleste og rimeligste.

Trinn 5

Bruk SMD-lodding hvis du er klar for visse utgifter. Lodding av deler av sølvkjeden utføres av halvautomatiske enheter eller automatiske maskiner som bruker loddlag med høyt sølvinnhold.

Trinn 6

Påfør den nødvendige mengden pasta på den tidligere tilberedte overflaten av kjededelene som skal loddes. Varm opp stedet for den fremtidige loddingen med en industriell hårføner til temperaturen spesifisert i instruksjonene for bruk av pastaen.

Trinn 7

Husk å justere luftstrømmen for å unngå å blåse pastaen av produktet. Loddepasta i sølvkjede kan kjøpes fra en gullsmed, siden den ikke selges til privatpersoner.

Trinn 8

Sørg for å kontakte en gullsmed hvis det er steiner i kjeden din. Selvforsegling kan skade dem. Bare diamanter, rubiner og safirer av høy kvalitet, samt mange syntetiske steiner (for eksempel cubic zirconia) tåler loddetemperaturen.

Anbefalt: