Hvordan Tegne En Vase Med Blyant

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne En Vase Med Blyant
Hvordan Tegne En Vase Med Blyant

Video: Hvordan Tegne En Vase Med Blyant

Video: Hvordan Tegne En Vase Med Blyant
Video: HyggeHistorier Tegnetricks 73: Lær at tegne en tipi 2024, April
Anonim

Å tegne en vase med blyant er et av trinnene i undervisningen i akademisk tegning. Kunststudenter maler mest gips- eller marmorvaser. Hvis du lærer å tegne på egenhånd og ikke har en hvit vase, ta den.

For en første tegning, velg en enkel vase
For en første tegning, velg en enkel vase

Det er nødvendig

  • Papir
  • Blyant
  • Vase

Bruksanvisning

Trinn 1

Tegn en loddrett linje midt på arket. I en viss avstand fra bunnkanten tegner du en vinkelrett på den i begge retninger. I dette tilfellet bør du ikke bruke en linjal, du må gjøre alt med øye og for hånd.

Steg 2

Tegn en loddrett linje midt på arket. I en viss avstand fra bunnkanten tegner du en vinkelrett på den på siden av siden. I dette tilfellet bør du ikke bruke en linjal, du må gjøre alt med øye og for hånd.

Trinn 3

Bestem forholdet mellom høyden og bredden på vasen i forskjellige deler av den. Sett den estimerte høyden på en vertikal linje. Se hvilke deler vasen er delt inn i. Den kan ha en nakke, den mest konvekse delen, og så videre. Bestem den omtrentlige høyden til de mest konvekse eller konkave delene og trekk horisontale linjer gjennom disse punktene. Det er bedre å tegne disse hjelpelinjene med en hard blyant slik at de ikke blir særlig merkbare.

Trinn 4

Bestem forholdet mellom delene til hverandre etter tykkelse Merk de omtrentlige segmentene på de horisontale linjene. Koble endepunktene til disse linjene med en tynn linje. Merk at vasen mest sannsynlig er symmetrisk. Og følgelig, i figuren, er det også nødvendig å observere symmetri.

Trinn 5

Når du finner ut konturene til vasen, bestemmer du deg for formen. Formidle funksjonene i skjemaet med lys nyanse. Flere konvekse områder ser lysere ut, konkave områder ser mørkere ut. På avrundede deler kan klekkeretningen falle sammen med konturlinjene. Men du kan også bruke direkte klekking i forskjellige retninger. Først tegner du de mest konvekse og mest konkave delene av vasen med chiaroscuro, og fortsetter deretter med detaljering. Legg merke til hvordan lys og skygge flyter jevnt inn i hverandre.

Anbefalt: