Hvordan Lodde Sølv

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lodde Sølv
Hvordan Lodde Sølv
Anonim

Knuste noen din favoritt sølvskje din bestemor ga deg, eller sprengte sølvringen din? Du kan selvfølgelig gi varen til en gullsmed (kostnadene ved arbeid er som regel en tredjedel av kostnaden for en sølvvare), men det er mer rasjonelt å komme i gang med virksomheten selv.

Hvordan lodde sølv
Hvordan lodde sølv

Det er nødvendig

fakkel, fluss, lodde, messing

Bruksanvisning

Trinn 1

For å lodde små deler, bruk et loddejern med en liten spiss eller bruk en liten gassfakkel, spesielt siden det krever en vanlig gassbeholder for å fylle drivstoff, og prisforholdet mellom innsatskostnadene og utstyret i forhold til kvaliteten på arbeidet viser seg å være i en positiv sektor.

Steg 2

Kjøp lodd (her er det tilrådelig å finne ildfast lodd (t fra 240 grader) av merkene PSR2, PSR2, 5), eller kjøp en spesiell pasta (som er mye dyrere), kjøp en fluss.

Trinn 3

Rengjør overflatene som skal loddes grundig for fett, smuss og oksidanter. Sørg for å belegge krysset med fluss, legg et stykke lodde der.

Trinn 4

Før lodding, tenk over klemmesystemet, fest delene som skal loddes og varm kantene grundig opp, legg deretter delene på et asbestplate og begynn å varme opp med en kraftig flamme av en gassbrenner, her må det huskes at loddet sted må kjøles ned og først behandles med sandpapir.

Trinn 5

I tillegg kan selgere med lavere sølvinnhold brukes til lodding av sølv, men uansett må det inneholde Ag. Husk at ingen av verkstedene, uten din viten, har rett til å bruke tinn eller andre lavtemperatursoldater til å lodde sølv, dette er bare mulig med din tillatelse. I fremtiden, hvis mesteren igjen bruker høytemperatur loddetinn på dette stedet, kan sølvkjeden din rett og slett brenne ut.

Trinn 6

Hva om du ikke selger flux i butikkene dine? Gjør det hjemme. Ta boraks og legg den i et glassfat. Fyll boraks med vann og bruk et vannbad for å varme opp flasken. Avkjøl den resulterende blandingen gradvis, og slip krystallene som er dannet i en mørtel. Det er det, strømmen er klar til bruk.

Anbefalt: