Hvordan Tegne Kroppsdeler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne Kroppsdeler
Hvordan Tegne Kroppsdeler

Video: Hvordan Tegne Kroppsdeler

Video: Hvordan Tegne Kroppsdeler
Video: Как легко нарисовать щенка немецкой овчарки 2024, Kan
Anonim

Kroppsdeler er hovedbestanddelene i menneskekroppen. Strukturen til de samme delene er den samme, men utad har de alltid forskjeller. Det er veldig viktig å kunne formidle alle funksjonene på et enkelt ark. Hvordan tegne dem?

Hvordan tegne kroppsdeler
Hvordan tegne kroppsdeler

Det er nødvendig

  • - albumark;
  • - blyant;
  • - viskelær.

Bruksanvisning

Trinn 1

Tegn trådrammen til den avbildede kroppsdelen. Først tegner du rette strek med en enkel blyant, som vil tjene som grunnlag for videre tegning. Selvfølgelig tegner du rammen individuelt, for eksempel for armer og ben, disse kan være linjene på fingrene, og for hodet og øynene - ovaler. Angi retningen med dette grunnlaget, dvs. orientering i rommet - hodehelling, armbending osv. Hvis du ikke tegner en egen del av kroppen, men hele kroppen, må du sørge for å observere menneskelige proporsjoner.

Steg 2

Tegn omrissene av kroppsdelen. Tegn flere avrundede grenser, du får noe som en dukke i tre. På denne måten kan komponentene i torsoen skisseres veldig raskt. For å få en mer nøyaktig tegning, bruk imidlertid grove, rette strek - de er lettere å jobbe med senere.

Trinn 3

Tegn flere linjer og sirkler for å tegne individuelle muskler i menneskekroppen, samt fremtredende områder. Velg muskelgruppen med en enkel ellipse, dvs. en langstrakt oval, for eksempel på ankelen på beinet. Denne teknikken er veldig enkel å bruke, men effekten er veldig merkbar.

Trinn 4

Fest posisjonen til kroppsdelene tydelig, og observer tyngdekraften. De skal ikke bare dingle i luften, for eksempel hvis dette er bein, så gi føttene riktig posisjon.

Trinn 5

Gi volum til de avbildede delene. For å gjøre dette må du lage kryssklekking. Vær oppmerksom på at linjene ikke skal være strengt rette, avbild dem med små buler. Mørk individuelle områder av kroppens bestanddeler ved å bruke lys og skygge. Merk - hvis du tegner mer enn en del, må du følge belysningen fra den ene siden for alle elementene.

Trinn 6

Mal over tegningen. Først skyggelegger du hele delen av kroppen med rette skrå linjer, skygges den deretter, og til slutt går du gjennom viskelæret og lyser opp bildet for å gi et mer realistisk bilde.

Anbefalt: