Hvordan Bestille En Bok Med Posten

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bestille En Bok Med Posten
Hvordan Bestille En Bok Med Posten

Video: Hvordan Bestille En Bok Med Posten

Video: Hvordan Bestille En Bok Med Posten
Video: Verdens største transistor, diode og kondensator 2024, Kan
Anonim

I dag kan den vanligste formen for å bestille en bok med post kalles kjøp av den i en nettbutikk eller på et annet nettsted som spesialiserer seg på salg av trykte produkter, etterfulgt av valget av postlevering med kontant levering eller etter forskuddsbetaling fra blant de mulige leveringsalternativene.

Hvordan bestille en bok med posten
Hvordan bestille en bok med posten

Det er nødvendig

  • - en datamaskin;
  • - tilgang til Internett;
  • - postadresse med postnummer
  • - bankkort eller elektronisk lommebok (valgfritt).

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du fortsetter med bestillingen av den valgte boken, må du studere leveringsbetingelsene nøye. Beregn den omtrentlige tidsrammen der kjøpet vil være med deg (du kan bruke nettstedet Russian Post til dette). Tenk på om du kan hente en pakke eller en pakkepost (kanskje du er borte når den ankommer, og postkontoret tar et gebyr for hver dag med lagring utover den fastsatte perioden, og returnerer uavhentede varer til adressen fra som de kom).

Finn ut om det er straff hvis du ikke henter bestillingen din (for eksempel vil noen automatisk legge til kostnadene i fremtidige bestillinger).

Steg 2

Velg leveringsmåte (via post) og betaling fra de som tilbys av nettbutikken eller en annen leverandør.

Du kan foreta en forskuddsbetaling av bestillingen med kredittkort, e-lommebok, terminal, bank- eller postoverføring eller på annen måte. Vanligvis tilbys også frakt med kontanter ved levering når du setter inn penger i posten etter mottak av bestillingen. Dette er vanligvis det dyreste alternativet, men ikke alltid. Hvis du velger det, må du sørge for at du har ønsket beløp innen mottak. Når du velger en leveringsmetode, vil du ofte kunne finne ut hele kostnaden for bestillingen, med tanke på denne tjenesten.

Trinn 3

Skriv inn postadressen din med postnummer i skjemaet du oppgir. Hvis det er flere alternativer, foretrekker du den som passer best for deg. Fullfør kassen og vent på varselet. Ofte tilbyr nettbutikker kundene å registrere seg. Etter denne enkle prosedyren forblir informasjon om deg, leveringsadressen og den foretrukne metoden i din personlige konto. Om nødvendig kan disse dataene endres når som helst. Din personlige konto gjør det også mulig å spore skjebnen til dine bestillinger.

Anbefalt: