Hvordan Snurre En Gjedde Abbor

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Snurre En Gjedde Abbor
Hvordan Snurre En Gjedde Abbor

Video: Hvordan Snurre En Gjedde Abbor

Video: Hvordan Snurre En Gjedde Abbor
Video: Abbor og gjedde på jigg 2024, April
Anonim

Fiske etter gjedde abbor er en ganske aktiv og spennende aktivitet. Den spesielle smaken av denne fisken gjør den til et ønskelig pokal for alle sportsfiskere. Du kan fange sander på forskjellige måter og på forskjellige tider av året. Imidlertid foretrekkes ofte slik fisk framfor å snurre.

Hvordan snurre en gjedde abbor
Hvordan snurre en gjedde abbor

Det er nødvendig

  • - agn; -
  • -spinning; -
  • -salg; -
  • -Spole.

Bruksanvisning

Trinn 1

Taktikken for fiske etter walleye med spinning i åpent farvann, avhenger av de naturlige forholdene. De mest vellykkede stedene for å fange gnagere er - grunne, steder der dyster hele tiden ligger, utganger fra groper.

Steg 2

Det er best å fange fisk som gjedde med snurrende og svingende skjeer. I den varme årstiden kan du bruke en skumgummifisk som agn.

Trinn 3

Snurrende abbor skal fanges i løpet av åpent vann. Gjedde abbor stiger vanligvis til vannoverflaten tre ganger om dagen til de stedene der det er dystert. Derfor kan du effektivt fiske etter å ha kunnskap om gjedde abbor og omtrentlig tid for dyster utseende.

Trinn 4

Ved hjelp av en snurrestang kan du også fange sander fra kysten. Det er nødvendig å være oppmerksom på de bratte breddene med betydelig vegetasjon.

Trinn 5

For at fangsten skal bli vellykket, må du kjenne vaner av gnagere. Det er nødvendig å jakte på denne fisken langs kysten. Zander sniker seg sakte langs bunnen i en avstand på 15 meter fra vannkanten. Som agn kan du bruke - kuler, skumfisk, vriere.

Trinn 6

Når du beveger deg langs elven, er det nødvendig å kaste en snurrestang over elven i en avstand på 20 m, noe som gjør det mulig å flytte agnet til bredden.

Trinn 7

Deretter må du spole tilbake linjen for å se fangsten. Støpingen av spinnestangen skal være kort, utført i en viss vinkel. Det er viktig å spole fiskelinjen kontinuerlig for å forhindre at den svekkes.

Trinn 8

Du kan også fange gjedde abbor når du snurrer på steder av vann, der det er mange haker og forskjellige dynger. Man bør huske på at det er mulig å fange gjedde på slike steder, men det er også mulig å miste favorittlokkene dine på disse stedene. Viktigst, du må velge riktig spinnestang med agn, og lage de nødvendige agneledningene.

Trinn 9

For å fange sander på slike steder, bør spinnestangen være med en hard spiss, opptil 3 meter lang. Spinnerstangen er også utstyrt med en spole i størrelse 3000. Du kan bruke jigghoder, sfæriske, som agn, fordi de sitter fast mindre i hindringer.

Trinn 10

I magasiner med svak strøm og stillestående vann, skal agn ikke overstige 8 cm, vekt - 3, 5 g. Du kan også bruke kontinuerlig trekk av agnet over hindringen, for da er det mye lettere, når gjedde abbor går inn i lyet, å bringe agnet ut mellom hindringene.

Anbefalt: