Hvordan Tegne Englevinger

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne Englevinger
Hvordan Tegne Englevinger

Video: Hvordan Tegne Englevinger

Video: Hvordan Tegne Englevinger
Video: Hvordan tegne en blomst 2024, Mars
Anonim

Engler er vakre fantastiske skapninger med det en person drømmer om hele livet - et par vinger. Men for en person som aldri har gått på kunstskole, er det vanskelig å oversette ideene sine om disse karakterene på papir. Evnen til å realisere dine kreative ideer er imidlertid en av stiene til lykke, og den malte engelen finnes i et bredt spekter av applikasjoner, fra japanske tegneserier til påskekort.

Hvordan tegne englevinger
Hvordan tegne englevinger

Det er nødvendig

Blyant på papir, bilder med fugler

Bruksanvisning

Trinn 1

Tegn en oval bokstav "M" og under den en latinsk "V" slik at tipsene deres møtes. Som et resultat, bør du ha to vingemeldinger, som ligner to rifter i form.

Steg 2

Ta bilder av fugler. Det anbefales at de skildrer fugler i flukt, og nøye undersøker vingene. Som du ser, består de av fjær i forskjellige former og størrelser: de største fjærene er på toppen og på utsiden, og små på innsiden. Del vingene i flere deler på tegningen, og merk hvor og hvilke fjær engelen din vil ha.

Trinn 3

Hvis du vil gjøre vingene mer grasiøse, lager du en langstrakt halvcirkel på innsiden av vingene og sletter den. Nå kan du begynne å tegne fjær. På slutten av arbeidet, lag en skygge på noen av fjærene - dette får vingene til å virke mer omfangsrike.

Trinn 4

Hvis du tegner en klassisk engel, kan du stoppe der. Men hvis engelen din er en fantasifigur, kan vingene hans pyntes med bånd, blomstrende kvister eller perler.

Anbefalt: