Hvordan Prank Sjefen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Prank Sjefen
Hvordan Prank Sjefen

Video: Hvordan Prank Sjefen

Video: Hvordan Prank Sjefen
Video: Hvordan Norema holder oversikt og får stålkontroll på sine leveranser 2024, Kan
Anonim

April Fools vitser og sprell forårsaker blandede reaksjoner hos mennesker - noen elsker vennlige vitser, og noen kan bli alvorlig fornærmet, spesielt hvis rallyet ikke lyktes og setter personen i en ubehagelig posisjon. Hvis det ikke er vanskelig å leke med en venn, slektning eller arbeidskollega, er det en alvorlig sak som en sjef av en sjef eller regissør må kontaktes i detalj, slik at konsekvensene av skøyen ikke blir negative for deg. Selvfølgelig avhenger typen skøyer av hvor god sjefen din har sans for humor, hvor gammel han er, og hvor lett han samhandler med underordnede.

Hvordan prank sjefen
Hvordan prank sjefen

Bruksanvisning

Trinn 1

Du kan komme med en god versjon av et skøyel for sjefen ved å samle flere personer fra arbeidskollektivet på en gang. En kollektiv vits kan glede sjefen mer, og samtidig kan den vise seg å være mer omfattende og original enn en vits fra en person.

Steg 2

Forbered deg på rallyet i detalj: bestem hva vitsen din vil være, hvis mulig, skriv et manus på forhånd og tildel roller. Kjøp nødvendige rekvisitter når du leier eller selger karnevaldrakter, knebler, vitser og morsomme suvenirer.

Trinn 3

Arranger å komme på jobb kort tid før sjefen din kommer, og møte ham med et uventet show ved å kle deg i dine valgte antrekk.

Trinn 4

Hvis du vet at sjefen har god sans for humor, kan du endre klokken på kontoret hans, helle konfetti på pulten hans, sende inn et oppsigelsesbrev fra hele kontoret med en gang, og til og med bestille en stripdanser for arbeidsplass.

Trinn 5

Du kan bruke uskyldige, men uventede gjenstander til pranken din, som selges i vitsebutikker og knebler - realistiske edderkopper og fluer, tyggegummi som leketøykakerlakker spretter ut, glødende blekk og mye mer. Sjefen din vil huske det uvanlige spøket, som ga ham mange positive følelser 1. april i lang tid.

Anbefalt: