Hvordan å Forhekse Den Du Er Glad I

Innholdsfortegnelse:

Hvordan å Forhekse Den Du Er Glad I
Hvordan å Forhekse Den Du Er Glad I

Video: Hvordan å Forhekse Den Du Er Glad I

Video: Hvordan å Forhekse Den Du Er Glad I
Video: Оригинальная и нарядная летняя кофточка спицами. Часть 1. 2024, Kan
Anonim

Fra antikken har et stort antall forskjellige kjærlighetsformuleringer, konspirasjoner og kjærlighetsdrikke kommet ned til oss. Mange jenter og gutter bruker oppskrifter bevist av besteforeldre med stor suksess. Styrken som en kjærlighetsformel vil påvirke en elsket avhenger av ønsket og lidenskapen som den fortryllende personen opplever. For å forheksa kjærlighet kreves det ofte personlige eiendeler til en elsket, hans (hennes) fotografi, eller slik at han (hun) smaker en sjarmerende godbit.

En kjærlighetsformulering vil bidra til å tiltrekke kjærlighet
En kjærlighetsformulering vil bidra til å tiltrekke kjærlighet

Bruksanvisning

Trinn 1

Forbered enhver godbit for din kjære og tilsett litt hakket oppreist trefoil til måltidet ditt. Til og med eldgamle trollmenn var sikre på at denne urten er i stand til å tenne en ekte kjærlighetsild i de forheksede brystet.

Steg 2

For denne kjærlighetsformen må du skaffe deg kjæresten din (oh). Når du legger deg, legg eiendommen til en fyr (jente) under sengen din. Sigøynertro hevder at du i nær fremtid vil dele denne sengen med din elskede. Denne metoden er egnet for kortsiktig lidenskapelig kjærlighet, siden den bare tenner den fysiske lidenskapen i det forheksede.

Trinn 3

For en kjærlighetsformel trenger du rav med inkludering av en slags flue inne i steinen og et rødt silke skjerf. Ta rav i venstre hånd, legg høyre hånd i hjertet. Lukk øynene og begynn å visualisere bildet av dine elskede (r). Beskriv ham (henne) i detalj, ned til fargen på øynene og føflekken på kinnet. Se for deg ham (henne) i en slags kjærlighetssituasjon, føl deg som om alt skjer i virkeligheten. Åpne øynene dine, kyss steinen, pakk det sjarmerte ravet i silke og legg bunten der den vil være med deg hele tiden. Legg den sjarmerende bunten under puten om natten. Gjenta prosedyren ovenfor hver morgen i 7 dager. Neste møte med den forheksede personen skal føre til at det oppstår et kjærlighetsforhold mellom deg.

Anbefalt: