Hvordan Forhekse En Fyr Fra Et Bilde

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Forhekse En Fyr Fra Et Bilde
Hvordan Forhekse En Fyr Fra Et Bilde

Video: Hvordan Forhekse En Fyr Fra Et Bilde

Video: Hvordan Forhekse En Fyr Fra Et Bilde
Video: Forventning eller virkelighed! spil i det virkelige liv! små mareridt 2 i det virkelige liv! 2024, April
Anonim

Et fotografi av en elsket er et av de beste elementene for en kjærlighetsformel, da det bærer en del av en persons energi og inneholder et avtrykk av hans aura. Det er realistisk å gjennomføre seremonier hjemme alene. Etter å ha utført enkle handlinger, kan du få kjærligheten til den valgte.

Hvordan forhekse en fyr fra et bilde
Hvordan forhekse en fyr fra et bilde

Hvordan få en kjærlighetsformulering til en fyr

Det må sies med en gang at enhver kjærlighetsformulering er en handling av voldelig underkastelse, og dens betydning er å programmere en person til å elske seg selv. Denne riten utføres med en appell til høyere makter, bivirkningene kan være de mest uforutsigbare. For hjelp, bør du bare henvende deg til sterke tryllekunstnere, hvorav det er svært få.

Hva er de ufarlige måtene å elske på hjemme, basert på bruk av din egen energi, tankekraften og visualiseringen?

Ta et dobbeltsidig speil, hver jente har en. Plasser bildet ditt på ett speil, overfor fyrens bilde. Som et resultat bør bildene berøre eller være motsatt hverandre. Lukk speilet og legg det under puten din, der skal det være til de første resultatene vises. Denne enkle seremonien fungerer virkelig. Stadige tanker om gjenstand for tilbedelse vil tiltrekke ham.

For neste ritual trenger du et kirkelys, et bilde og en tekst fra konspirasjonen. Ta de ortodokse konspirasjonene, det er ikke vanskelig å finne dem. Legg bildet foran deg, tenn et lys, og mens det brenner, les bønner, og tenk på din elskede.

Under utførelsen av ritualene må du være i en rolig tilstand. Det anbefales å gå i kirken dagen før. Bruk av alkohol eller andre lignende stoffer er ekskludert. Bildet må være vesentlig, det vil si at bildet på telefonen ikke fungerer. Under seremoniene skal alle elektriske apparater være slått av, og foretrekke naturlige lyskilder, for eksempel et lys. Handlingene til kjærlighetsformuleringer må støttes av handlinger mot en mann, kjærlige ord og andre forførelseshemmeligheter.

Mulige farer. Du må vite dette

Hvis du bestemmer deg for et mer erfaren ritual av kjærlighetsformulering ved hjelp av magi, må du finne ut om de mulige konsekvensene. En dårlig utført seremoni kan skade helsen til den som trolker og som er trollbundet. Ukjente krefter spiller inn, tenk om du er klar for dette. Personen som kjærlighetsformen er laget på, forblir programmert til noen fjerner den. Ikke forvent oppriktige hjertelige følelser. Absurde situasjoner er mulig at fyren ikke engang vil forstå hvorfor han blir tiltrukket av deg, men han vil ikke være i stand til å gjøre noe.

I alle aldre kan jenter og kvinner finne kjærlighet, og en manns uoppfylte oppførsel kan føre til desperate handlinger. Hvis du bestemmer deg for en kjærlighetsformulering, bør du vurdere fordeler og ulemper. For hjelp er det bedre å henvende seg til spesialister i denne saken.

Gode råd: vent på en ung mann som elsker deg selv og vil føre deg til moden alderdom.

Anbefalt: