Hvordan Måle Ermet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Måle Ermet
Hvordan Måle Ermet

Video: Hvordan Måle Ermet

Video: Hvordan Måle Ermet
Video: HVORDAN STÅR JEG OP KL 4:30? OG SÅDAN KAN DU STÅ TIDLIGERE OP... 2024, April
Anonim

For at den kjøpte varen skal passe perfekt, må du velge riktig størrelse. Dette er spesielt viktig hvis du kjøper en skjorte for menn. I dette tilfellet er kombinasjonen av krage og ermestørrelse avgjørende. I tillegg må du vite målene på ermene hvis du syr en bluse eller skjorte, og enda mer en jakke eller kåpe.

For et vellykket kjøp av klær, må du måle lengden på ermet
For et vellykket kjøp av klær, må du måle lengden på ermet

Det er nødvendig

Målebånd

Bruksanvisning

Trinn 1

Mål ermelengden. Det er mye mer praktisk å gjøre dette med en assistent. Løft albuen slik at underarmen er så parallell med gulvet som mulig. Bøy armen mot albuen slik at armen peker opp og vinkelrett på underarmen.

Steg 2

Ha et hjelpermål fra midtryggen til håndleddet. Båndet skal gå gjennom midten av skulderbladet, baksiden av armen og albuen til der mansjetten vil ende.

Trinn 3

For å bygge et mønster, må du vite noen flere målinger. Stå på samme måte som i det første tilfellet, og mål fra endepunktet på skulderen gjennom baksiden av armen og albuen til håndleddet.

Trinn 4

Senk hånden. Ta henne litt bort fra kroppen. Mål fra armhulen til håndleddet langs underarmen.

Trinn 5

Mål bredden på toppen av ermet. For å gjøre dette, ta tak i den mest konvekse delen av underarmen med et målebånd. Båndet skal være parallelt med gulvet.

Trinn 6

Mål omkretsen på albuen. For å gjøre dette, senk hånden og dekk albueleddet med en centimeter. Forsikre deg om at målebåndet ikke er for løst rundt skjøten, men ikke for stramt.

Trinn 7

Mål omkretsen på håndleddet ditt på det smaleste punktet. For produksjon av strikkede produkter er det noen ganger nødvendig å vite noen flere målinger. For eksempel, for å strikke en raglanhylse, må du vite skulderhøyden for å beregne antall løkker som må trekkes fra. Mål fra bunnen av nakken til linjen som forbinder armhulene. Båndet skal være vinkelrett på denne linjen.

Anbefalt: