Hvordan Skjære Ermet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skjære Ermet
Hvordan Skjære Ermet

Video: Hvordan Skjære Ermet

Video: Hvordan Skjære Ermet
Video: Hvordan maske sammen under ermet - med platelopi 2024, Mars
Anonim

Hylsen er en ganske kompleks del av produktet. Dette er fordi det er nødvendig å skrive en buet volumetrisk hylse inn i det lineære ermhullet. Og dette må gjøres i form av hånden slik at den kan bevege seg fritt. Mye har blitt gjort det siste århundret for å forbedre ermet. I dag kan du med glede bruke disse prestasjonene og gi ønsket bilde og fri bevegelse av hånden.

Hvordan skjære ermet
Hvordan skjære ermet

Bruksanvisning

Trinn 1

Bygg et ermemønster hvis du har designkunnskap. Hvis ikke, ikke bekymre deg, nå er det nok magasiner der du kan fotografere et mønster for enhver smak. Overfør ikke mønsteret av noen erme, men av produktet, mønsteret som du tok for basen (hylle og rygg).

Steg 2

Sjekk mønsteret. I en klassisk innstikkhylse skal kragenes lengde være omtrent lik lengden på ermhullet pluss en kanttilpasning Dybden skal stemme overens med ermhullets høyde. Bredden på ermet skal være lik måling av skulderomkrets pluss en økning i passform, noe som er veldig avhengig av stil og materiale. Ved å bruke disse målene kan du lage et mønster selv. Men hvis hylsen er i et raglan-produkt, eller i en annen kompleks modellkonfigurasjon, er det bedre å ta et ferdig mønster, eller sørg for å først klippe det på et mock-stoff, og deretter bytte til det viktigste for ikke å ødelegge det.

Trinn 3

Overfør mønsteret til stoffet. Observer kjettingstrådens retning (n.d.). I stoffet går varptråden parallelt med falden. På et papirmønster er varptråden angitt med pilens retning og undertiden signert som n.o. Når du legger mønstre på n.d. stoff. på mønsteret skal være parallelt med stoffkanten (du kan sjekke dette ved å måle avstanden mellom dem i forskjellige områder). Avhengig av ermens kompleksitet og materialets art, kan utformingen gjøres ved å brette stoffet i to, eller kutte ut hver ermet separat (for eksempel for glatt silke).

Trinn 4

Fest mønsteret til stoffet og spor omrisset med skreddersydd kritt eller såpe. Bruk alle kontrollmerker. Hvis stoffet er tosidig, kan du merke feil side med et kryss. Fjern mønsteret og merk kvotene.

Trinn 5

Nå, på samme måte, sirkler du mønsteret til de etterbehandlede delene av hylsen, skisserer kontrollmerker og kvoter.

Trinn 6

Skjær ermene forsiktig langs den ytre konturen av sømmen. Utfør om nødvendig WTO for delene før du monterer ermene for montering.

Anbefalt: