Hvordan Lage Animasjoner

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Animasjoner
Hvordan Lage Animasjoner

Video: Hvordan Lage Animasjoner

Video: Hvordan Lage Animasjoner
Video: hvordan lage animasjon med bilde :) 2024, Kan
Anonim

Animasjonsoppretting er en kreativ prosess som har sine egne finesser og komplekse aspekter. For å lage animasjoner av høy kvalitet, må du kunne arbeide med spesielle programmer og forstå hva grafikk er.

Hvordan lage animasjoner
Hvordan lage animasjoner

Bruksanvisning

Trinn 1

Animasjon er en syklus, en regelmessig endring av rammer, som skaper en illusjon av bevegelse av bildet. Animasjonsfiler kan lagres i GIF- og PNG-format. Den første brukes oftere, siden.

Steg 2

For å lage den enkleste animasjonen, trenger du en bilderedigerer som støtter denne funksjonen. Den mest berømte blant sine kolleger er Photoshop.

Trinn 3

Velg bildene du skal lage animasjon fra. Det burde være minst to av dem. Hvis du vil lage animert tekst (den enkleste typen animasjon), er en nok.

Trinn 4

Som et eksperiment, klipp ut flere rammer fra ett bilde ved hjelp av Photoshop-verktøyene. De siste versjonene av redigeringsprogrammet inkluderer ImageReady-verktøyet, som er designet for å fungere med PNG-filer. Det er i det du trenger å gjøre animasjon.

Trinn 5

Etter å ha forberedt materialet, åpner du alle bildene dine i arbeidsprogrammet og lager et nytt lerret. Legg bildene oppå hverandre i dette nye dokumentet. For å gjøre dette, bruk markeringsverktøyet til å klippe ut ønsket område i hvert dokument og kopiere det på et nytt lerret.

Trinn 6

Klikk på knappen Rediger i ImageReady nederst på verktøylinjen. Det fullførte arbeidet ditt blir tapsfritt importert til verktøyet. I menypunktet "Window" (Window) velger du funksjonen "Animation" (Animation). Et panel åpnes nederst, som gjenspeiler de opprettede rammene.

Trinn 7

Ordne bildene i den rekkefølgen animasjonssyklusen skal gå gjennom. Ved å klikke på hver ramme, slå av de lagene som ikke skal være synlige for øyeblikket i animasjonen. Still inn visningstiden for hver ramme i hurtigmenyen. Klikk på Spill for å sjekke resultatet. Lagre animasjonen din som.gif"

Anbefalt: