Hvordan Lage Et Pandora-armbånd Med Egne Hender

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Pandora-armbånd Med Egne Hender
Hvordan Lage Et Pandora-armbånd Med Egne Hender

Video: Hvordan Lage Et Pandora-armbånd Med Egne Hender

Video: Hvordan Lage Et Pandora-armbånd Med Egne Hender
Video: Beaded armbånd til begyndere trin for trin. Maskine til vævning med perler i pap 2024, Kan
Anonim

"Pandora" -armbåndet er et stilig smykke som består av en tynn snor, lås og originale perler i form av alle slags figurer, anheng osv. Dette tilbehøret er ikke billige smykker, spesielt eksemplarer laget av edle metaller, så flere og flere motekvinner er interessert i hvordan man lager slike armbånd hjemme.

Hvordan lage et armbånd
Hvordan lage et armbånd

Det er nødvendig

  • - basen til armbåndet (skinn, metall, tekstil eller gummiert turné);
  • - perler (noen du liker);
  • - lås;
  • - anheng;
  • - avbitertang.

Bruksanvisning

Trinn 1

Forbered alt du trenger for å lage et Pandora-armbånd.

Bilde
Bilde

Steg 2

Hvis du vil lage et armbånd som er mest lik "Pandora", må du ikke være lat med å kjøpe spesielle perler, for eksempel de som er vist på bildet, og bruke dem når du monterer tilbehør. Perlenees materiale og farge kan være hvilken som helst, det viktigste er at du liker dem.

Bilde
Bilde

Trinn 3

Mål omkretsen på håndleddet og legg til to til tre centimeter til den resulterende lengden (hvis du liker løsere armbånd, legg deretter til tre til fire centimeter). Ta basen til armbåndet, mål den resulterende lengden og kutt.

Bilde
Bilde

Trinn 4

Fest festene til endene av basen. Når det gjelder festing av fester, avhenger det av typen. For dette armbåndet er det best å bruke en fatlås eller en karabinkrok og feste dem til basen, eller tre spiss av bunnen i et spesielt hull i låsen og trykk forsiktig ned selve låsen med tang.

Bilde
Bilde

Trinn 5

Når alt det ovennevnte er gjort, kan du begynne å samle armbåndet selv. Det er ingen spesielle regler for å samle perler i dette armbåndet, du må bare ta i betraktning at det mest attraktive utseendet er tilbehør, perler og anheng der de kjører enten synkront, eller så mye som mulig i avvik. Antallet perler kan være hvilken som helst, og hvis ønskelig kan de byttes ut med andre.

Bilde
Bilde

Trinn 6

Armbåndet er klart, nå kan du legge det på håndleddet.

Anbefalt: