Hvordan Velge Essensielle Oljer Til Et Bad

Hvordan Velge Essensielle Oljer Til Et Bad
Hvordan Velge Essensielle Oljer Til Et Bad

Video: Hvordan Velge Essensielle Oljer Til Et Bad

Video: Hvordan Velge Essensielle Oljer Til Et Bad
Video: MIN Oriflame Kosmetik og plejeprodukter | 2020 2024, April
Anonim

Badet er i stand til å forbedre helsen, forbedre humøret og roe seg ned. En kost, vaskeklut og såpe er hovedattributtene til dette stedet. Men ikke glem essensielle oljer, som kan øke den positive effekten av varm damp flere ganger.

Hvordan velge essensielle oljer til et bad
Hvordan velge essensielle oljer til et bad

I henhold til effekten på kroppen deles essensielle oljer i stimulerende, desinfiserende, beroligende og helbredende. Du kan velge produkter som lindrer puffiness, lindrer tretthet, hjelper til med å bekjempe cellulitter, smerter i ledd og muskler, etc.

For å roe seg ned og få tilbake harmoni tar de ylang-ylang, mandarin eller sitron i badekaret. Med deres hjelp vil det være mulig å slappe av og gjenopprette funksjonen til nervesystemet. I kampen mot hudsykdommer og betennelser vil sedertre, kamille, oregano, mynte, eukalyptus og grønn te hjelpe. Det vil være mulig å styrke kroppen ved hjelp av grapefrukt, lavendel, jasmin og geranium, og tone den med rose og sitronolje.

Healing oljer vil ikke bare hjelpe kroppens helse, men også kvitte seg med forskjellige plager. Ved hoste anbefales anis, enebær og dillolje, og du kan rense luftveiene ved hjelp av mynte og eukalyptus.

Det vil være mulig å forbedre tilstanden til huden med eksem og psoriasis takket være varm damp med essensielle oljer av kamille, salvie, furu, baldrian, celandine og havtorn. Og for de som vil gå ned i vekt, kan du gi råd om aromaene av appelsin, rosmarin og sitron.

Noen oljer blandes for å forbedre effekten. For eksempel, for å rense kroppen for giftstoffer, tilsett 4 dråper einer og sitron og 2 dråper sandeltre i vannet. Om vinteren kan du beskytte deg selv og gro fra forkjølelse med varm damp med peppermynte, gran og eukalyptusolje.

Før du bruker eteriske oljer, må du gjøre deg kjent med kontraindikasjonene og ikke overskride den tillatte dosen. Hvis produktet er fortynnet i vann, er det nok med 10-15 dråper. Denne væsken sprayes på veggene og kostene blir dynket i den. Steinene blir vannet med vann med et minimum innhold av essensiell olje: i 1 liter skal det ikke være mer enn 5 dråper.

Anbefalt: