Ice Cream Stick Armbånd

Ice Cream Stick Armbånd
Ice Cream Stick Armbånd

Video: Ice Cream Stick Armbånd

Video: Ice Cream Stick Armbånd
Video: Coffee stick and ice cream stick production line - coffee stick factory 2024, April
Anonim

Popsicle-pinner er nyttige for håndverk med barn. Les denne artikkelen før du kaster dem!

Ice Cream Stick Armbånd
Ice Cream Stick Armbånd

Du kan lage mange forskjellige håndverk med barn fra ispinner. Blant dem er en rekke dukkehus, møbler til dukker, dekor til blomsterpotter eller kopper til penner og blyanter. Men et av de enkleste håndverkene er et armbånd, malt eller dekorert på en annen måte.

Så, for å lage et armbånd av ispinnene deres, vask pinnen med vaskesåpe, og suge den i varmt vann over natten (det kan ta mer tid, omtrent en dag). Som et resultat av bløtlegging skal pinnen bli myk nok til at den kan bøyes uten å knekke.

Nyttig tips: For håndverk med barn kan du kjøpe sett med ispinner i forskjellige farger, som selges spesielt for dette formålet.

Plasser den mykgjorte pinnen i et glass eller krus med ønsket diameter (hvis du lager et barnearmbånd, velg et mindre kar, hvis armbåndet til en voksen hånd er tilsvarende større). La pinnen ligge i et glass (krus) til den er tørr.

браслет=
браслет=

Pynt det ferdige armbåndet blankt etter eget ønske. Du kan male den med tusj, oljemaling. Hvis du ikke vet hvordan du tegner, bruk decoupage-teknikken eller dekk den til med en klut, vikle en lærledning eller perletråd på armbåndet, og legg på dekorativ tape. Linblonder vil også se bra ut på en trebunn (du trenger bare å lime den med "Moment-crystal" type lim). Generelt, vis fantasien din i armbåndets innredning!

браслет=
браслет=

Nyttig tips: Hvis du vil at pinnen skal tørke raskere, tørker du den med en vanlig hårføner (flere ganger med pauser).

Anbefalt: