Hvordan Fjerne Lenker På Et Armbånd

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fjerne Lenker På Et Armbånd
Hvordan Fjerne Lenker På Et Armbånd

Video: Hvordan Fjerne Lenker På Et Armbånd

Video: Hvordan Fjerne Lenker På Et Armbånd
Video: DIY armbånd 2024, Kan
Anonim

Det hender ofte at armbåndsuret fra fabrikken, det som er laget av stemplet stål, er stort. I slike tilfeller er det nødvendig å redusere armbåndet ved å fjerne flere lenker. Våre tips vil hjelpe deg å gjøre det selv.

fjern koblingene på armbåndet
fjern koblingene på armbåndet

Det er nødvendig

For å redusere armbåndet trenger du følgende verktøy: en syl eller nål og tang

Bruksanvisning

Trinn 1

La oss komme på jobb. Det anbefales å legge et papirark på bordet slik at ikke en eneste detalj går tapt i prosessen. Først av alt, husk at krymping av armbåndet ved å flytte pinnene på låsen ikke er den beste måten. Dette vil endre armbåndets omkrets med bare et par centimeter.

Steg 2

Først må du løsne ringen på armbåndet. For å gjøre dette, ta en nål eller syl, trykk ned pinnen og fjern den.

Trinn 3

Finn deretter på baksiden av armbåndet (i umiddelbar nærhet av låsen) tre lenker som ikke ligner de andre. De har piler som viser retningen festerpinnen skal fjernes i.

Trinn 4

De to første koblingene forblir på plass. I den tredje lenken setter du sylsen inn i hullet i den viste retningen og skyver festen på tappen lett. Den kan fjernes helt med tang. Fjern den andre pinnen på samme måte. Deretter skiller du hele lenken.

Trinn 5

Etter å ha fjernet det nødvendige antallet koblinger, fortsett til montering av armbåndet. Husk å fjerne lenkene på armbåndet jevnt, slik at armbåndslåsen ikke beveger seg i forhold til den. Det er relativt greit å montere armbåndet. Sett den ene lenken inn i sporet på den andre og fest dem med festene på festene. De settes inn med en nål eller syl i motsatt retning.

Trinn 6

Det er lettere å fjerne koblingene på armbåndet i helt metall: trykk inn og ut pinnene på koblingene du planlegger å fjerne. For arbeid trenger du en tynn nål eller en skrutrekker.

Trinn 7

I begge tilfeller anbefales det å beholde de ekstra lenkene og piggene. Hvis klokken er ny, må du ikke fjerne beskyttelsesfilmen fra armbåndet under bruk - dette vil beskytte den mot riper.

Anbefalt: