Hvordan Lære å Blande

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Blande
Hvordan Lære å Blande

Video: Hvordan Lære å Blande

Video: Hvordan Lære å Blande
Video: Mørtel - lær om blandingsforhold og hvordan du blander din mørtel her 2024, Kan
Anonim

DJing blir stadig mer populært, og i dag prøver musikkelskere i økende grad å dele sine preferanser med folk i klubber og barer. Men før du opptrer offentlig, er det verdt å lære å blande sporene.

Hvordan lære å blande
Hvordan lære å blande

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg en stil og retning. Det første en nybegynner DJ trenger å gjøre er å velge stilen han vil spille i. Basert på dine preferanser, så vel som de nyeste trendene og valgene til klubbbesøkende (spesielt i byen din).

Steg 2

Lagre på noen titalls spor elektronisk eller på vinylplater. Selvfølgelig foretrekker erfarne DJ-er vinyl, men CD-er med spor spilt inn er mer populære på grunn av de lavere kostnadene. Du må bruke mye tid på å bli kjent med de nye produktene og velge de som skal kombineres med hverandre og danne en komplett komposisjon som et resultat.

Trinn 3

Forstå utstyrshåndtering. Før du begynner å blande deg selv, må du se nærmere på utstyret du skal spille på. Lær hvordan du krysser fader, justerer kanalnivåene på mikseren og snur tonehøyde.

Trinn 4

Søk profesjonell hjelp. Det er en god ide å få venner med folk som har DJ-erfaring og er villige til å dele den med en nybegynner. Hvis det ikke er slike personligheter blant vennene dine, kan du gjerne gå til klubben - der kan du møte DJ-er etter opptredenen offentlig. Du bør ikke umiddelbart plage med spørsmål og forespørsler om hjelp. Først blir du kjent med personen, og først deretter går du ned i virksomheten.

Trinn 5

Lær deg å slå takten. Blandingsteknologi har en viss struktur: sett CUE-markøren til første takt, fang øyeblikket med en ny firkant i spillesporet og start sporet fra hodetelefonene slik at rutene deres faller sammen.

Trinn 6

Bruk glidebryteren for å justere hastigheten. Ta sporet jevnt fra hodetelefonene til luften og kutt av unødvendige frekvenser ved å justere volumet. La begge sporene være på lufta en stund, og fjern deretter det første glatt.

Anbefalt: