Startersett For Brodering Med Bånd

Innholdsfortegnelse:

Startersett For Brodering Med Bånd
Startersett For Brodering Med Bånd

Video: Startersett For Brodering Med Bånd

Video: Startersett For Brodering Med Bånd
Video: Fjerbroderi med Klassisk Kreativt Broderi 2024, April
Anonim

Du kan brodere med bånd blomster, dyr, frukt, landskap og mye mer. Broderiet er laget av sateng, nylon, silke eller bølgede bånd.

Båndbroderi: startpakke
Båndbroderi: startpakke

Broderibånd

Satinbånd er best egnet for nybegynnere, da de kan holde formen godt på grunn av sin stivhet.

Bruk tanntråd for veldig fine detaljer. Størrelsen på båndene skal være mellom to og seksti millimeter, den mest populære båndbredden er mellom åtte og tretti millimeter.

Broderi stoff

Det er best å velge stoff til brodering fra materialer som sateng, strikkevarer, stretch eller bomull. Det er viktig at tekstur og farge samsvarer med båndene.

Du kan gjøre det mye lettere for deg selv ved å bruke en bøyle for å hjelpe deg med å holde stoffet eller lerretet i hendene. Bøylen kan være firkantet, trekantet eller oval. Det har ikke noe å si - det viktigste er at skissen din med tegningen kan passe helt inn i den.

Det vil være enda mer praktisk hvis du prøver å feste bøylen, for eksempel på et stativ.

Broderi med bånd
Broderi med bånd

Broderinåler

Nålen til brodering med bånd skal ha et langt øye, men selve nålen skal være tykk.

Båndet skal passere fritt gjennom øyet, slik at ingenting hindrer det.

Du finner to typer nåler i en sybutikk - stump punkt og skarp spiss. De egner seg til å sy med ull eller garn. Disse nålene er perfekte for båndsøm.

I noen tilfeller, for eksempel, hvis du trenger å feste et 3D-motiv på stoffet, bruk en søm. Og noen ganger bruker nålekvinner en halmnål, da den har et mellomstort øye og middels bredde.

Når du syr med bånd, er det bedre å bruke store sakser, de vil være nyttige for å kutte tekstiler. Bruk en liten saks til å kutte båndet eller tråden.

Anbefalt: