Det Du Trenger For Brodering

Det Du Trenger For Brodering
Det Du Trenger For Brodering

Video: Det Du Trenger For Brodering

Video: Det Du Trenger For Brodering
Video: Sådan broderer du y-sting 2024, April
Anonim

Broderi er en kreativ prosess, så for det første trenger du et ønske om å skape noe, overføre din visjon om verden til stoff eller andre materialer for broderi (lerret, spesialpapir, ikke-vevde materialer). Og det spiller ingen rolle i hvilken av broderiteknikkene arbeidet skal gjøres, det viktigste er ønsket om kreativitet.

Det du trenger for brodering
Det du trenger for brodering

Samtidig, selv i begynnelsen av den kreative banen, er det viktig å ha et visst sett med nødvendige materialer og obligatoriske enheter som vil bidra til å mestre håndverkets komplikasjoner. Du bør tenke på behovet for en slags referanselitteratur eller masterklasser som er viet til forskjellige typer broderiteknikker lagt ut på Internett - på denne måten blir det lettere å lære de enkleste operasjonene og mestre rekkefølgen av handlinger.

Ellers kan forsøk på å lære av egen erfaring føre til at arbeidet ikke vil fungere, og den kreative glød vil forsvinne et sted, eller feil rekkefølge av handlinger vil ta tak og arbeidet vil kreve mye mer tid. Naturligvis er klasser med en ekte håndverkskvinne som kan vise det grunnleggende mestring en ideell måte å begynne å lære på, men det er ofte vanskelig å finne tid til slike klasser. Uavhengig mestring av broderiteknikken ligger i enhver persons makt, uavhengig av alder og kjønn, men i dette tilfellet kan håndarbeid gis når som helst.

Det videre materialvalget for trening (tråd, nåler, stoff) avhenger bare av hvilken teknikk for brodering nybegynneren skal mestre. For korssting er det absolutt behov for et spesielt lerret, som gjør det lettere å telle trådene på stoffet, tanntrådene (og selv i løpet av treningsperioden, bør du ikke spesielt spare på kvaliteten på trådene - produktene produsert av ledende produsenter er ikke så dyre at du ikke kan kjøpe flere flerfargede nøster, som trening vil bli utført på). Når du velger et mønster, er det bedre å bruke ferdige alternativer som lett finnes i trykkpressen og elektroniske medier. Et funn for nybegynnere kan være ferdige sett, som inkluderer stoff for broderi, et mønster, det nødvendige antall tråder i forskjellige farger og en broderinål med avrundet spiss.

Det er viktig å ta vare på tilgjengeligheten av nødvendig tilbehør - en bøyle som bidrar til å sikre den nødvendige spenningen i stoffet, saks, en vaskbar markør for å markere stoffet i store firkanter.

Andre broderiteknikker er litt vanskeligere å mestre på egen hånd - det er bedre å finne tiden og melde seg på kurs, hvis lærere vil fortelle deg om broderiteknikker.

Anbefalt: