Hvordan Beregne Kostnadene Ved Brodering

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Beregne Kostnadene Ved Brodering
Hvordan Beregne Kostnadene Ved Brodering

Video: Hvordan Beregne Kostnadene Ved Brodering

Video: Hvordan Beregne Kostnadene Ved Brodering
Video: Hvordan brodere smilefjes 2024, Kan
Anonim

Håndverk er for tiden høyt verdsatt. Folk er lei av forbruksvarer, de streber etter å omgi seg med unike ting som utstråler god energi. Derfor har håndlagde mestere muligheten til å få det de elsker å få gode penger for det. Men er det så enkelt å evaluere arbeidet ditt?

Hvordan beregne kostnadene ved brodering
Hvordan beregne kostnadene ved brodering

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er verdt å gjøre en reservasjon med en gang at hvis du bare velger hva slags håndarbeid du vil tjene, så husk at broderi er et veldig møysommelig og kostbart arbeid. For å virkelig rettferdiggjøre arbeidskraften og kostnadene forbundet med å kjøpe materialer, må du beregne den endelige kostnaden for arbeidet riktig, og viktigst av alt, finne en klient som godtar å betale for ditt menneskeskapte mesterverk.

Steg 2

Det er veldig komplekse algoritmer for å beregne kostnadene ved brodering, hvor kostnaden for 1 søm er grunnlaget (se figur). Men dette er for kompliserte ordninger som ikke alltid vurderer kostnadene ved arbeid objektivt. Her er en litt enklere metode.

Trinn 3

Den grunnleggende beregningsenheten er arbeidstimen. Bestem hvor mye arbeidet ditt er verdt. Multipliser antall timer du broderte maleriet med kostnaden for en man-time. Så hvis du broderte totalt 40 timer, og du anslår hver times arbeid til 200 rubler, er 8000 rubler den delen av den endelige kostnaden som blir betaling for arbeidet.

Trinn 4

Deretter må du beregne hvor mye materiale du har brukt. Hvis du broderer i henhold til ferdige mønstre i sett for håndarbeid, legg deretter kostnadene til dette settet til 8000 rubler. Men hvis du jobber i henhold til eksklusive mønstre du utvikler (for eksempel broderportretter av kunder), så legg til en viss prosentandel for eksklusiv arbeidskostnad og materialkostnadene (lerret, floss). I gjennomsnitt er dette 15-25%.

Trinn 5

Dette kan være et veldig spesifikt beløp: Hvis du kjøpte et spesielt program for å lage skjemaer og velge farger, så beregne hvor mange år du kan bruke det og hvor mange skjemaer du vil bruke det til å komponere. Beregn på samme måte hvor mange rubler som er brukt på bøyler, nåler og en broderimaskin som er inkludert i en bestemt jobb. Det er nok å beregne en gang og deretter legge dette beløpet til kostnaden for ferdige arbeider.

Anbefalt: