Hvordan Lage Et Strikket Garnearmbånd

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Strikket Garnearmbånd
Hvordan Lage Et Strikket Garnearmbånd

Video: Hvordan Lage Et Strikket Garnearmbånd

Video: Hvordan Lage Et Strikket Garnearmbånd
Video: hvordan lage at armbånd med strikker! 2024, Kan
Anonim

Ved hjelp av strikking kan du lage ikke bare klær, men også alle slags dekorasjoner. Jeg foreslår at du lager et strikket garnearmbånd. Et slikt produkt kan lages selv av de som bare nylig har lært å strikke.

Hvordan lage et strikket garnearmbånd
Hvordan lage et strikket garnearmbånd

Det er nødvendig

  • - strikket garn;
  • - bambusnåler # 6;
  • - saks;
  • - utklipp av lyst stoff.

Bruksanvisning

Trinn 1

Enhver strikking begynner med et sett med løkker, og armbåndet er ikke noe unntak fra denne regelen. Skriv løkkene på strikkepinnene, totalt skal du få 20 av dem, det vil si at det er 5 løkker for hver av de fire strikkepinnene.

Bilde
Bilde

Steg 2

Begynn å strikke et armbånd. Veksle mellom radene av for- og bakløkker, det vil si strikke produktet med strømpebukse. Lerretet til håndverk skal ikke være for stort, 7 rader er nok. Prøv å ikke strikke knuter fra strikket garn. Hvis knutene fremdeles kommer i veien, skjul dem mellom løkkene eller strikk slik at de er på forsiden.

Bilde
Bilde

Trinn 3

Når strikkingen er ferdig, fest tråden. For å gjøre dette, klipp av garnet og trekk løkken helt til enden. Dermed får du en "hestehale". Før den gjennom den tilstøtende sløyfen til venstre, og fest den med flere knop.

Bilde
Bilde

Trinn 4

Som et resultat har du fått 2 "haler" med strikket garn - en igjen fra begynnelsen av strikking, den andre - fra slutten. Fest dem mellom hverandre, trekk dem tett og bind dem med to knop. Klipp av resten av tråden med saks. Dermed vil strømpebuksene vri seg, og feil side vises på utsiden av produktet.

Bilde
Bilde

Trinn 5

Eventuelt kan produktet suppleres. For å gjøre dette, knytter du bare strimler av lett stoff til håndverket. Det strikkede stoffarmbåndet er klart! En slik pynt passer bra med lette sommerantrekk.

Anbefalt: