Hvilken Perle å Kjøpe For Deg Selv

Innholdsfortegnelse:

Hvilken Perle å Kjøpe For Deg Selv
Hvilken Perle å Kjøpe For Deg Selv

Video: Hvilken Perle å Kjøpe For Deg Selv

Video: Hvilken Perle å Kjøpe For Deg Selv
Video: Ксюша стала НЕВЕСТОЙ ЖИВОЙ КУКЛЫ ЧАКИ! Возвращение на ЗАБРОШЕННУЮ ФАБРИКУ ИГРУШЕК! 2024, Kan
Anonim

Å velge riktig edelsten for deg selv kan være vanskelig. Steiner påvirker alltid brukerne, så du må velge smykker veldig nøye, med tanke på de nyttige egenskapene til steiner.

Hvilken perle å kjøpe for deg selv
Hvilken perle å kjøpe for deg selv

Bruksanvisning

Trinn 1

Selvfølgelig er det ganske vanskelig å liste opp de gunstige egenskapene til alle steiner i verden, men det er flere universelle mineraler som passer for nesten alle, uavhengig av dyrekretsen.

Steg 2

Diamant er en perle som har helbredende krefter for sinnet og kroppen. Han har også evnen til å øke innflytelsen fra andre steiner. Diamond avslører de beste sidene til eieren. Tidligere ble det antatt at en diamant kunne beskytte mot gift. Denne steinen er verdt å kjøpe for de som har helseproblemer, en tendens til langvarig depresjon.

Trinn 3

Granateple er en stein for folk som ønsker å vie seg helt til familie, venner eller for å oppnå noe mål. Granateple styrker utholdenhet, styrke, bygger emosjonelle bånd, tiltrekker lykke i en karriere. Det stimulerer hjerteaktivitet, øker utvinningsgraden for kroppen. Denne steinen sørger for enkel og sikker fødsel, så den kan og bør kjøpes av gravide.

Trinn 4

Perler er en flott stein for de som jobber i et uvennlig miljø. Den beskytter mot negativ påvirkning, redder fra det onde øyet. Denne steinen gir lykke og rikdom. Det antas at perlesmykker hjelper med sykdommer i leveren, nyrene, fordøyelsessystemet, ørene og øynene. Dessuten forbedrer denne juvelen funksjonen til nervesystemet.

Trinn 5

Emerald er et ideelt valg for de som har familieproblemer. Han bygger familieforhold, er ansvarlig for konstant følelse, beroliger nervene og gir fred. Smaragd fremmer levetid, hjelper med sykdommer i urinveisystemet.

Trinn 6

Opal er rett og slett nødvendig for de som starter en stor virksomhet. Han beskytter bæreren sin fra det onde øyet og skader, etablerer økonomiske forhold, hjelper til med å bringe det som er startet til slutt. Denne steinen tiltrekker seg mennesker, fremmer etableringen av varme og vennlige forhold.

Trinn 7

Safir er viktig for alle kreative mennesker. Det fremmer avsløringen av talenter, fremveksten av selvtillit, styrker intuisjonen. Siden eldgamle tider har denne steinen vært assosiert med fred og lykke, det hjelper å være trofast mot mennesker og idealer.

Trinn 8

Jasper vil bidra til å lindre nervøs spenning. Steinen er med på å oppnå harmoni og balanse i livet. Det antas at jaspis beskytter bæreren mot det onde øyet, skader og onde krefter. Jasper har evnen til å forbedre hukommelsen, komme seg og gjøre søvnen mer avslappende.

Trinn 9

Når du velger smykker med favorittstenen din, må du berøre overflaten. Du skal føle deg varm og komfortabel. Etter å ha kjøpt, hold smykkene så nær kroppen din som mulig, slik at steinen bedre kan innstille seg på energifeltet ditt.

Anbefalt: