Hvordan Lage Rogn Fra Perler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Rogn Fra Perler
Hvordan Lage Rogn Fra Perler

Video: Hvordan Lage Rogn Fra Perler

Video: Hvordan Lage Rogn Fra Perler
Video: Hvordan man perler blomstersmykke🌸 2024, April
Anonim

Rowan-frukt vises på slutten av sommeren og dekorerer den hele høsten og til og med vinteren. Planten har en ulempe. Hvis du tar med deg flere grener og legger dem i en vase, vil de veldig fort og bærene rynker. Du kan dekorere hjemmet ditt med lyse bunter fjellaske, som vil glede deg i flere år, hvis du vever dem fra perler.

Hvordan lage rogn fra perler
Hvordan lage rogn fra perler

Nødvendige materialer og verktøy

For å jobbe trenger du:

- grønne perler;

- perler med lys oransje farge;

- wire for beading;

- tykk ledning;

- brune trådtråder;

- gips;

- vann;

- trepinne;

- PVA lim;

- en liten blomsterpotte;

- lakk.

Veving av kvister

Forbered ønsket antall ledningsstykker. Skjær omtrent 30 stykker, hver på 40 cm. Ta ett stykke, gå tilbake fra kanten ca 10 cm og lag det første bladet. For å gjøre dette, streng 7 grønne perler, bøy dem med en løkke og gjør 3-4 svinger under den.

Gå tilbake 2 cm fra det første løkkebladet og lag det andre på samme måte. Totalt må du ringe 7 sløyfer av samme størrelse. Deretter bretter du arbeidsstykket i to slik at det er 1 blad øverst og 3 i begge ender. Vri ledningen for å danne en kvist. Lag 20 lignende deler.

Lag deretter 10 flere grener med blader, men større. Senkingsteknologien er den samme. Du må ringe 7 grønne perler i den ene enden av ledningen og vri den i en løkke, men du må lage 9 blader.

Veving av bunker rogn

Klipp 10 stykker ledning, hver 20 cm lang. Streng en oransje perle på ett stykke, plasser den i midten og vri en ledning under den, og gjør 5-6 omdreininger.

Gå tilbake 2 cm fra den resulterende stilken, streng en annen perle og vri ledningen. Lag derfor en haug med fem eller seks oransje-fargede perler. Totalt trenger du 10 slike blanke.

Montering og dekorering av et tre

Brett sammen en stor kvist, to mindre og en haug med fjellaske. Vri dem sammen. Klipp av et stykke tykt tråd og skru grenene til det, og plasser dem slik du vil. Pakk stammen på treet og grenene med brun tanntråd, prøv å plassere svingene så nær hverandre som mulig.

Fest treet i en beholder. Fortynn gipsen med vann til en tykk rømme, rør blandingen med en trepinne. Hell den resulterende massen i en blomsterpotte og legg en rogn fra perler i den. Hell deretter ut gjenværende gips og la håndverket stå i omtrent en dag for å størkne gipsmassen.

Smør overflaten med PVA-lim og pynt med grønne perler. Dryss lakk på toppen av håndverket.

Anbefalt: