Hvordan Strikke Et Dobbeltlags Skjerf

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Strikke Et Dobbeltlags Skjerf
Hvordan Strikke Et Dobbeltlags Skjerf

Video: Hvordan Strikke Et Dobbeltlags Skjerf

Video: Hvordan Strikke Et Dobbeltlags Skjerf
Video: Hvordan strikke skjerf på langs, steg for steg. 2024, Kan
Anonim

Et skjerf er ikke bare et stilig tilbehør, men også en varm ting som holder deg varm i dårlig vær.

Hvordan strikke et dobbeltlags skjerf
Hvordan strikke et dobbeltlags skjerf

Det er nødvendig

  • - te-farget mohair - 100 g;
  • - oransje-farget mohair - 100 g;
  • - syntetisk vintermiddel
  • - krok nummer 2, 5;
  • - strikkepinner nummer 3;
  • - en nål med stort øye.

Bruksanvisning

Trinn 1

Dette skjerfet er strikket ganske enkelt. Legg på 31 løkker på strikkepinnene og bind et stoff med en lengde på 2 meter med et jevnt strikk. Det er nødvendig å strikke nøyaktig samme stykke fra garn i en annen farge. De resulterende lerretene skal være de samme ikke bare i lengde, men også i bredde.

Bilde
Bilde

Steg 2

Strikkede stoffer må kobles sammen. For å gjøre dette, tråd garnet inn i nålen og sy kantene med en strikket søm slik at 20 centimeter ikke blir sydd fra hver ende av det fremtidige skjerfet.

Bilde
Bilde

Trinn 3

Nå må du hekle 2 perler til skjerfet. For å gjøre dette, skriv inn 3 luftløkker og lukk dem i en ring. Strikk deretter 6 enkeltmasker i den resulterende ringen. I neste rad skal antall løkker øke, det vil si fra hver enkelt hekling på forrige rad, strikk 2. Strikk deretter 3 rader på samme måte. Når du er ferdig med dem, begynner du å redusere produktet på samme måte som du la det til, det vil si at hver påfølgende rad må strikkes ikke i hver løkke, men etter en. Når det er igjen et lite hull i vulsten, fyll den med polstring av polyester og lukk de resterende løkkene.

Bilde
Bilde

Trinn 4

Det gjenstår bare å sy perlene til endene av de strikkede stoffene. Du må ha et slikt produkt på en spesiell måte: perlene må trees flere ganger i hullene som er i endene. To-lags skjerfet er klart!

Anbefalt: