Armbånd "Sølvblader"

Innholdsfortegnelse:

Armbånd "Sølvblader"
Armbånd "Sølvblader"

Video: Armbånd "Sølvblader"

Video: Armbånd
Video: Daisy ringer fra TIKTOK 2024, April
Anonim

Alle slags forskjellige produkter kan veves fra perler! Dette er utmerkede materialer for kreativitet! Hvis du vil veve et enkelt smykke som ser ganske interessant ut, begynn med Silver Petals-armbåndet. Det er ikke noe komplisert her, men et slikt armbånd ser veldig fint ut.

Armbånd
Armbånd

Det er nødvendig

For å lage Silver Petals-armbåndet trenger vi perler i to farger (sølv og sort), en lås, fiskesnøre eller monotråd (du kan også ta sterke nylontråder - som du foretrekker), saks og en tynn nål

Bruksanvisning

Trinn 1

Armbåndet er vevd i en tråd. Først tre ni sølvperler på en snor, og før deretter nålen i motsatt retning gjennom den sjette perlen. Streng deretter den tiende svarte perlen og før den gjennom den fjerde. Diagrammet viser alt i detalj, du vil ikke kunne veve et blad.

Bilde
Bilde

Steg 2

Når ett blad i henhold til skjemaet er klart, begynn å veve det andre, deretter det tredje og så videre - til produktet med ønsket lengde er oppnådd. Du kan også veve et halskjede med øreringer fra slike sølvblader - du får et vakkert festlig sett som du kan donere til noen eller ta på deg selv for spesielle arrangementer.

Bilde
Bilde

Trinn 3

Og du kan lage en versjon av vårarmbåndet - ved å ta grønne og gule perler, så får du ikke sølvfargede blader, men lysere og mer muntre. Koble fantasien din - lag et unikt, pent produkt som vil være hyggelig å presentere for kjære, ha på deg selv eller til og med selge!

Anbefalt: