Hvordan Månekalenderen Ser Ut

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Månekalenderen Ser Ut
Hvordan Månekalenderen Ser Ut

Video: Hvordan Månekalenderen Ser Ut

Video: Hvordan Månekalenderen Ser Ut
Video: Hvordan ser magen ut etter fødsel 2024, Mars
Anonim

I motsetning til de vanlige kalenderne basert på solens bevegelse, er månekalenderen basert på periodisiteten til bevegelsen til den eneste satellitten på jorden og endringen i fasene. Det er de som er inkludert i månekalendernettet. Det antas at en persons velvære, aktivitet og psykologiske komfort avhenger av månens posisjon.

Hvordan månekalenderen ser ut
Hvordan månekalenderen ser ut

Bruksanvisning

Trinn 1

Som i den vanlige kalenderen, har månekalenderen sine egne dager. De varer fra en måneoppgang til en annen, og bare den første dagen i måneden telles de fra nymåne. Du bør vite at månedagene ikke bare faller sammen med kalenderdagene, men også er veldig forskjellige fra dem.

Steg 2

Tidsintervallet mellom to identiske faser kalles synodisk måned. I gjennomsnitt er det lik 29 og en halv solskinsdag, så året er delt inn i hele og ufullstendige måneder. I en full månemåned er det 30 dager, i en underordnet - 29. Det antas at en kort måned har en negativ effekt på folks velvære.

Trinn 3

Månekalenderen inkluderer flere faser. Nymånen er angitt i den med en tom sirkel. I disse dager er ikke satellitten synlig på himmelen, siden den går mellom solen og jorden. Den ubelyste siden av Månen er vendt mot Jorden. Dagen før nymåne er det vanlig å oppsummere resultatene av den utgående måneden, og dagen etter nymåne - å lage planer.

Trinn 4

Voksende månefase er indikert av en sirkel, hvis høyre halvdel er malt over. Denne perioden er vanligvis delt inn i to kvartaler. Det første kvartalet er når mindre enn halvparten av himmellegemet er synlig. Andre kvartal begynner når mer enn halvparten av voksemånen er synlig. På dette tidspunktet er det vanlig å gjøre forretningsplanlegging. Ved slutten av andre fase kan du begynne å implementere planen.

Trinn 5

En fullmåne er angitt med en fullfylt sirkel. I disse dager blir månens innflytelse på mennesker den sterkeste. Aktivitet, nervøsitet øker, og antall ulykker øker.

Trinn 6

Den avtagende månen i kalenderen er indikert med en sirkel, hvis venstre halvdel er malt over. Som med voksemånen er det vanlig å dele denne fasen i kvartaler. Det tredje kvartalet avsluttes når halvparten av måneskiven forblir på himmelen, og den fjerde begynner. I løpet av tredje kvartal bør du prøve å fullføre vanskelige saker, siden styrken din vil avta fra det fjerde.

Anbefalt: