Hva Kan Lages Av Smykketråd

Innholdsfortegnelse:

Hva Kan Lages Av Smykketråd
Hva Kan Lages Av Smykketråd

Video: Hva Kan Lages Av Smykketråd

Video: Hva Kan Lages Av Smykketråd
Video: 1001 PERLE/ Justerbar knude / adjustable knot/ Lav selv smykker 2024, Kan
Anonim

Smykketråd er en relativt ny trend innen mote for å lage smykker for hånd. Når du arbeider med ledning, kan mange ideer få liv til ved hjelp av et minimum av verktøy.

Armbåndseksempel
Armbåndseksempel

Bruksanvisning

Trinn 1

Å jobbe med ledning er ikke så enkelt som det kan virke: selv om du trenger et minimum av verktøy, må du utvikle nøyaktighet og presisjon. De lager en rekke produkter fra wire: nøkkelringer, armbånd, anheng, ringer, øreringer, anheng. Wire brukes også i interiøret: elegante lampeskjermer, lysestaker er vevd fra den, og smykkeskrin er dekorert. For å lage visse ting, må du bli kjent med hvilken måler ledningen er og hva den brukes til. Den amerikanske trådmåleren brukes til å måle diameteren på smykketråden, måleenheten betegnes som "ga". Jo lavere tall, jo tykkere er ledningen og omvendt. Smykketrådens hardhet varierer også. Hard brukes sjeldnere, oftere tar de semi-harde og myke.

Steg 2

Svært ofte forvirrer de kunst og smykketråd, siden de ved første øyekast er identiske. Kunstnerisk ledning er mye billigere og skiller seg fra sammensetningen av smykker. Noen ganger er det emaljert, med et farget belegg, eller kobber, som ofte brukes av nybegynnere, er et billig og godt materiale for praksis. Ved hjelp av forskjellige teknikker, som patina, lager håndverkere ekte mesterverk fra kobbertråd. Galvanisert ledning, som har en matt sølvfarge og utmerkede egenskaper, er også utmerket for praksis. Sølvbelagt og forgylt ledning tilhører også kunstnerisk mikrobelegg som påføres den ved galvanisering, den er tynn og har derfor ulempen med rask slitasje. Alle disse typer ledninger blir ofte ansett som smykker, men de er ikke slike, noe som ikke negerer den høye kunstneriske verdien av produkter laget av slik ledning.

Trinn 3

Det er smykketråden som inneholder en slik ledning, hvor innholdet av edle metaller er veldig høyt. Det kan være sølvtråd med et sølvinnhold som overstiger 92%, eller sølv med gullbelegg. Smykketråd varierer også i hardhet fra myk til hard. Den dyreste og sjelden brukte er gulltråd; ledning med 99% sølv brukes også sjelden. Kobber- og messingtråd med gull- og sølvbelegg brukes oftere, og kostnadene gjør det mulig for nybegynnere å jobbe med den som vil prøve seg på edle metaller. Det egner seg lett til enhver form for behandling, inkludert lodding, noe som gjør det til et utmerket alternativ for å lage smykker.

Anbefalt: