Hvordan Lære å Spille Akkorder

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Spille Akkorder
Hvordan Lære å Spille Akkorder

Video: Hvordan Lære å Spille Akkorder

Video: Hvordan Lære å Spille Akkorder
Video: Lær At Spille Barre Akkorder | Lektion 1 | - Power Akkorder 2024, April
Anonim

Det er forskjellige stiler av gitarspill. Det hender ofte at en person studerer på en musikkskole i lang tid, lærer komplekse klassiske stykker, men en dag merker han plutselig at venner som er sammen med ham ikke vil høre på disse stykkene, men enkle sanger kjent for alle med en gitar. Selvfølgelig vil klassisk utdanning ikke skade noen, men samtidig er det verdt å mestre de grunnleggende akkordene for å være klar til å spille akkompagnementet til favorittsangen din.

Hvordan lære å spille akkorder
Hvordan lære å spille akkorder

Det er nødvendig

Gitar, akkordordninger

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn en bok med akkorddiagrammer, eller last ned akkorddiagrammer online. Vanligvis er akkordskjemaer bygget på følgende måte: de viser skjematisk 6 gitarstrenger og skjærende bånd, vanligvis er båndnummer festet over dem. Prikkene indikerer båndstrengposisjonene som skal festes. Åpne strenger er vanligvis merket med en hvit sirkel. Litt forskjellige betegnelser kan også brukes, men det generelle prinsippet er alltid dette.

Steg 2

Lær de grunnleggende akkordene ved hjelp av skjemaene: dur (for eksempel C, D, etc.), mindre (Am, Em, etc.).

Trinn 3

Finn akkorder for enkle sanger. For disse formålene er sanger fra russiske rockeband eller Brit-pop-lag egnet. Velg de du allerede kjenner alle akkordene i. Det er viktig at sangen er kjent for deg.

Trinn 4

Prøv å spille akkordprogresjonen fra denne sangen. Spill i veldig sakte tempo. Det er viktig at du endrer akkorder til rytmen til sangen, selv om det er betydelig langsommere enn det originale tempoet til sangen. På denne måten vil du trene fingrene for å flytte fra en akkord til en annen. Over tid kan tempoet økes gradvis. Ikke oppstyr. Hver gang du bytter fra akkord til akkord, prøv å gjøre så lite unødvendige fingerbevegelser som mulig.

Trinn 5

Med høyre hånd kan du prøve å gjenta det rytmiske mønsteret du hørte i sangen. Det er ikke alltid lett, du må kanskje forenkle det først. Men over tid vil du lykkes.

Trinn 6

Gjør det samme med andre sanger. Over tid, når du er komfortabel med noen få sanger, kan du prøve å synge med på akkompagnementet ditt.

Anbefalt: