Hvordan Spille Akkorder

Hvordan Spille Akkorder
Hvordan Spille Akkorder

Video: Hvordan Spille Akkorder

Video: Hvordan Spille Akkorder
Video: Lær At Spille Barre Akkorder | Lektion 1 | - Power Akkorder 2024, Kan
Anonim

I en akkord er det den viktigste tonen, som er ansvarlig for å bygge hele akkorden, og utfyllende toner som gir en viss nyanse, for eksempel en mindre bringer tristhet, en dur legger til moro.

Hvordan spille akkorder
Hvordan spille akkorder

Du kan spille akkorder både ved å slå og med noter eller brute-force, så akkordkunsten bør læres så tidlig som mulig, det vil være nyttig for deg i enhver forestilling. Som regel spilles akkompagnement sammen med akkorder for alle sanger, og skaper dermed en bakgrunnsmelodi. For å lære å spille gitarakkorder, er det noen tips du må huske på.

  1. Først må du lære de mest grunnleggende akkordene. Du bør ikke lære alle akkordene samtidig, men etter å ha lært de viktigste, vil det i fremtiden være enkelt for deg å supplere aksjen din med nyere akkordalternativer alene. Hovedakkordene er A, C, Am, D, Dm, E, Em, F, A7, G, G7. Dette er ganske enkle akkorder å spille. Etter å ha lagret dem utenat, kan du enkelt fremføre mange sanger og supplere repertoaret ditt.
  2. Et viktig poeng i læring er å lære å klemme akkorder riktig, ellers vil det være veldig vanskelig i fremtiden.
  3. Det er også veldig viktig å kunne lage alle tonene du holder nede for å høres i akkorden. Hvis til og med en går tapt, vil lyden kutte øret. Derfor bør akkordene festes så nær båndet som mulig. Hvis ikke, når du spiller akkorder, skal de skjelve.
  4. I spillet er det nødvendig å kontrollere posisjonen til fingrene. Fingrene på venstre hånd (indeks, ring, rosa og midt) skal være i bøyd tilstand, det er ikke tilrådelig å rette dem ut, og tommelen som hviler på stangen skal rettes ut i alle situasjoner. Det er nødvendig å kontrollere at tommelen alltid er på samme nivå som pekefingeren.
  5. Det er ikke tilrådelig å gripe strengene med all din styrke - akkorden vil ikke være mer korrekt. Det viktigste i spillet er nøyaktighet. Hvis du har husket en akkord, vil det ikke kreve mye innsats fra deg å spille det, og dette er hva du bør strebe etter.
  6. Under trening må du hele tiden sjekke korrektheten til akkorden, mens høyre hånd beveges langs strengene veldig sakte. En slik sjekk vil tillate deg å finne ut hvilke strenger som ikke er festet godt nok, noe som bør gis spesiell oppmerksomhet.

Fra de første trinnene vil det være ganske vanskelig å skifte akkorder en etter en uten å snuble, så lyden av melodien vil være intermitterende. Over tid, gjennom trening, vil du komme til det faktum at fingrene dine umiddelbart vil stå i riktig posisjon.

Anbefalt: