Hvordan Lage En Bok Med ønsker

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Bok Med ønsker
Hvordan Lage En Bok Med ønsker

Video: Hvordan Lage En Bok Med ønsker

Video: Hvordan Lage En Bok Med ønsker
Video: Hvordan lage en bok - DIY Mini Notebook - DIY Skolesaker (DIN A4) 2024, April
Anonim

En DIY-bok med ønsker er en original og ganske barnslig idé. Et eksperiment kan utføres, spesielt hvis vi vurderer at ønsker har egenskapene til å materialisere seg. Å realisere drømmer er en oppgave som strekkes ut over tid.

Hvordan lage en bok med ønsker
Hvordan lage en bok med ønsker

Det er nødvendig

  • - notisbok;
  • - notisbok;
  • - en penn.

Bruksanvisning

Trinn 1

Intimt ønske, elsket? Du kan ikke skrive det ned på et vanlig papir. Velg riktig sted for drømmen din. Den magiske boken om ønsker for disse formålene vil gjøre akkurat. For å oppfylle et ønske, gjør det riktig. Skriv drømmen ned med hånden. Teksten skal ikke inneholde ordet "ønsker". Skriv inn ditt nøyaktig formulerte ønske i en spesiell bok. Lag et fargerikt deksel til henne, bruk fantasien.

Steg 2

Gå til butikken, velg den beste, store, vakre notatboken eller notisboken til boken din. Dekselet på notatboken skal være fast. Det er bra om sider kan settes inn og fjernes. Ikke glem at arkene i denne notisboken vil være magiske. Ikke vær sjenert og ikke vær grådig, velg det du liker veldig godt. Hvis ønsker "føler" din oppriktige bekymring, vil de "prøve" å gjøre deg lykkelig så raskt som mulig.

Trinn 3

Signer det første arket med vakre store bokstaver. Lim inn i flerfargede bilder. Pynt med dekor, det viktigste er at sjelen synger fra blikket på uttrykket "The Magic Book of Desires". Nå er det tid for de nye bosetterne.

Befolk dine dyrebare ønsker her. Ta denne prosessen på alvor. Du kan ikke skrive ned ønsker mens du sitter på vinduskarmen i pausen. Husk at du nå bestemmer retningen for hendelsene i livet ditt. Veiledningen for handling bør være tydelig og spesifikk. Universet vil begynne å legemliggjøre dem i nær fremtid.

Trinn 4

Kjøp en spesiell, ekstraordinær penn. Skriv bare til henne i denne boka. Tildel spesifikke timer for å bringe inn ønsker slik at ingen plager deg. Fra forventning om realisering av lyst, bør det være glede inni, og foran øynene dine et bilde i 3D-format.

Trinn 5

Fremhev deler av tiden i boka. Skriv ned ønsker for den kommende måneden, årene som kommer. Evnen til å legge til og fjerne ark vil være nyttig akkurat på dette stadiet. Hvis du ønsket noe annet, tok du ut et ark, hvis du ønsket noe annet, la du til det. Ikke korriger eller kryss av ønsker. Bare skriv ned hva du virkelig vil. Ikke kast din magiske bok om ønsker langt unna. Bla gjennom drømmene dine og tegne legemliggjørelsen i hodet ditt.

Anbefalt: