Hvordan Lage Et Afrodisiakum Hjemme

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Afrodisiakum Hjemme
Hvordan Lage Et Afrodisiakum Hjemme

Video: Hvordan Lage Et Afrodisiakum Hjemme

Video: Hvordan Lage Et Afrodisiakum Hjemme
Video: MY Oriflame 2020 Fragrance Collection 2024, Kan
Anonim

Afrodisiakum er stoffer som kan øke kroppens vitalitet, øke seksuell opphisselse. Mange kjente ting har slike egenskaper. Hvis du vil at kvelden med din kjære skal gå bra og få en romantisk fortsettelse - tenk på situasjonen på forhånd.

Hvordan lage et afrodisiakum hjemme
Hvordan lage et afrodisiakum hjemme

Matlaging en romantisk middag

Mange matvarer kan øke vitaliteten og øke opphisselsen, så hvorfor ikke servere dem. Unn deg partneren din med en lett salat med tomater, fetaost og avokado. For å tilberede denne retten trenger du to store tomater, en avokado, 200 gram fetaost, 125 gram fersk sopp, 220 gram spinat, samt sukker, salt, eddik og olivenolje. Fjern smuss og skyll soppen, skjær dem i tynne skiver og legg i en dyp bolle. Pine og skjær avokado, og hakk tomat og spinat. Tilsett de resterende ingrediensene i soppen, krydre salaten med en spiseskje eddik og to ss olivenolje, salt og pepper etter smak.

Lag en deilig dessert med vaktelegg og bringebær. For å gjøre dette tar du åtte vaktelegg, skiller eggeplommene fra dem og pisk til det dannes skum. Bland eggeplommene med friske bringebær. Ta en spiseskje gelatin og sug den i kaldt vann i en time, og varm den opp på svak varme til den er flytende. Bland gelatinen med eggeplommene og bringebærene, legg blandingen i små beholdere (isboller er perfekte) og gjem deg i kjøleskapet. Snart vil du kunne unne deg en gourmetmat hjemmelaget afrodisiakum.

Ikke overdriv når du forbereder en energigivende middag. Hvis du eller partneren din blir for revet med deilig mat, kan det hende at det ikke blir kjærlig til bedrifter.

Romantisk setting

Ikke bare øker viss mat opphisselse, men lukter også. Disse er kanel, nellik, vanilje, ylang-ylang, sandeltre, ingefær, rosmarin, rose. Mens du venter på din kjære, kan du tenne aromalampen og dryppe noen dråper av den valgte eteriske oljen i den. Duften vil hjelpe deg og partneren din til å slappe av og tilpasse seg den lyriske stemningen.

Før du begynner å eksperimentere, anbefales det å sørge for at verken du eller partneren din lider av individuell intoleranse mot essensiell olje.

Hvis du vil øke partnerens opphisselse, kan du gi dem et essensielt oljebad. For å gjøre dette, velg den afrodisiakale duften som er mest behagelig for deg. Varm opp en liten mengde honning og bland den med fem til ti dråper eterisk olje, og oppløs dem i varmt vann. Be din kjære å ta et bad sammen. Det er usannsynlig at han etter denne prosedyren vil være likegyldig for deg.

Anbefalt: