Hvordan Fylle Drivstoff På En Manuell Skrivemaskin

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle Drivstoff På En Manuell Skrivemaskin
Hvordan Fylle Drivstoff På En Manuell Skrivemaskin

Video: Hvordan Fylle Drivstoff På En Manuell Skrivemaskin

Video: Hvordan Fylle Drivstoff På En Manuell Skrivemaskin
Video: Båtførerprøven.no - Hvordan fylle drivstoff 2024, Mars
Anonim

Håndsymaskiner er fortsatt veldig populære. Dette er forståelig: noen gamle maskiner er i stand til å sy stoffer som er for tøffe for de mer delikate og mindre allsidige moderne maskiner. Men manuelle maskiner har sine egne egenskaper som må tas i betraktning i arbeidet. Og fremfor alt må du lære å fylle drivstoff.

En antikk manuell skrivemaskin har sine fordeler
En antikk manuell skrivemaskin har sine fordeler

Det er nødvendig

  • Symaskin
  • Trådsnelle
  • Transport
  • Spole

Bruksanvisning

Trinn 1

Klargjør spolen. Det er bedre å vikle trådene på den med en gang, for ikke å bli distrahert senere. Etter at du har viklet trådene for hånd eller ved å bruke samme maskin, setter du spolen inn i kroken slik at trådens retning stemmer overens med spalretningen. Kroken kan settes inn i skytten umiddelbart slik at den ikke går seg vill og ikke forstyrrer.

Steg 2

Skyv spolen over toppstiften. Noen eldre skrivemaskiner har to pinner på karosseriet, så du trenger den nærmere svinghjulet. Rull opp enden av tråden med 20 centimeter. Løft maskinfoten og plasser den i høyeste posisjon.

Trinn 3

Før tråden fra spolen inn i overtrådføreren - dette er en så liten fordypning på siden av maskinen til venstre. Den kommer i en rund eller trekantet form med en spalte. Sett tråden inn i den øvre trådspenningsregulatoren - en spesiell enhet på samme vegg av maskinen, som består av flere metallskiver. Før tråden mellom disse skivene. Regulatoren må avrundes nedenfra. På siden av regulatoren nærmest deg, vil du se en krok som heter trådføreren. Start en tråd i den.

Trinn 4

Før tråden gjennom fjæren på bakveggen nærmere deg. På noen modeller av maskiner er ikke denne våren, så fører tråden umiddelbart inn i hullet på trådfølgeren.

Trinn 5

Før tråden inn i den nedre trådføreren. På mer eller mindre moderne maskiner kan det være to slike trådførere, på veldig gamle - det kan bare være en krok på nåleholderen. Sett tråden der, og tre den inn i nåløyet fra siden av sporet.

Trinn 6

Trekk ut undertråden på samme måte som på en hvilken som helst annen symaskin - ved å heve foten og senke nåleholderen med nålen nede. Juster over- og undertrådspenningen. For å gjøre dette, anbefales det å ta en hvilken som helst makulering og prøve å sy i forskjellige moduser, stramme skruen til overtrådspenningsregulatoren og endre stinglengden ved hjelp av en spesiell fot på sidepanelet.

Anbefalt: