Hvordan Starte En Himmellykt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Starte En Himmellykt
Hvordan Starte En Himmellykt

Video: Hvordan Starte En Himmellykt

Video: Hvordan Starte En Himmellykt
Video: Hvordan starte og drive din egen bedrift? - Office X (EP.01) 2024, April
Anonim

Bølgen av lidenskap for himmellykter har nådd vårt land. Nå vet alle hvor de skal kjøpe en lommelykt, hvordan de skal dekorere en ferie for dem eller lage en overraskelse for sine kjære. Det gjenstår å huske reglene for å lansere dette flygende objektet, slik at prosessen ikke bare er spektakulær, men også trygg.

Hvordan starte en himmellykt
Hvordan starte en himmellykt

Bruksanvisning

Trinn 1

Viktigst, bruk kommersielt tilgjengelige lommelykter kjøpt fra store pålitelige butikker, slik at det ikke er tvil om kvaliteten på produktet.

Steg 2

Velg på forhånd stedet der lanseringen skal utføres. Dette bør være et åpent område uten oppholdsrom, trær, bensinstasjoner eller kraftledninger i nærheten. Det er også forbudt å starte lommelykter i en avstand på mindre enn 50 km fra flyplasser og på luftveiene.

Trinn 3

Når du ankommer stedet, må du sørge for at været flyr. Snø, regn og høy luftfuktighet kan forstyrre lanseringen, og vind som er sterkere enn 3 m / s vil gjøre flyet farlig - svingende, baldakinpapiret kan antennes fra brenneren. Bare ta med deg en bilslukker eller i det minste en flaske vann.

Trinn 4

Åpne pakken forsiktig med lommelykten og ta ut bruksanvisningen. Brett forsiktig ut lommelykten, og ta tak i bøylen ved foten, og la den bevege seg som om du trekker luft inn i en pose - på denne måten vil lommelykten åpne helt uten å knekke. Hvis rispapiret rives litt, dekker du det med tape.

Trinn 5

Plasser fakkelen på metallkorset nederst på lommelykten. Plasser den i midten og fest med ledning.

Trinn 6

Det er mer praktisk og tryggere å betjene dette flyet sammen. Den første personen skal holde toppen av lommelyktkuppelen med utstrakte hender. Den andre på dette tidspunktet, med en lighter, setter brenneren i drift. Forsikre deg om at flammen sprer seg jevnt over drivstoffet i bollen.

Trinn 7

Hold lommelykten nær bakken (vær forsiktig så du ikke har gress eller brennbart rusk under) til den fylles med varm luft. Tiden fra tenning til start er omtrent to minutter og avhenger av størrelsen på lykten.

Trinn 8

Når du føler at lommelykten har en tendens til å løsne seg og fly bort, skyv den forsiktig opp og nyt skuespillet.

Anbefalt: