Hvordan Danse Folkedanser

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Danse Folkedanser
Hvordan Danse Folkedanser

Video: Hvordan Danse Folkedanser

Video: Hvordan Danse Folkedanser
Video: Bal Folk dancing 2024, April
Anonim

Naturen selv oppfordrer en person til å bevege seg i samme rytme med henne - dansens rytme. I utgangspunktet var det ingen regler i dansen - folk kom bare med bevegelser og danset. Så var det allerede sesongdanser, rituelle danser, danser som ble danset på visse høytider. Folkedanser er fortsatt populære i dag, fordi de bidrar til å opprettholde en forbindelse mellom generasjoner som danser i samme rytme.

Hvordan danse folkedanser
Hvordan danse folkedanser

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er best hvis du registrerer deg for et dansestudio, hvor en erfaren lærer vil lære deg folkedanser. Hvis du ikke har en slik mulighet, eller byen din ikke lærer dansene du er interessert i, kan du lære dem selv. Tildel tid til deg selv til å trene og holde deg innenfor din fastsatte tidsplan. Du bør gjøre det flere ganger i uken. La det være bedre å trene tre ganger i uken i en halv time enn en trening i en og en halv time.

Steg 2

Forbered behagelige danseklær. Til å begynne med vil et skjørt eller bukser som ikke begrenser bevegelse, en T-skjorte og komfortable sko være nok for deg. Men over tid vil du trenge en fargerik bunad. I den vil du ha ønske om å øve oftere og hardere, og det vil være nyttig under forestillingene dine. I tillegg danses mange nasjonale danser i spesielle sko. For eksempel i irske danser er det ikke bare spesielle sko - harde sko - harde sko og softs - myke, men også spesielle vaffelkniehøye som beskytter dansemennens kalvemuskler.

Trinn 3

Finn et passende dansested. Hvis du ikke har et romslig rom der du kan studere, kan du prøve å forhandle om et rom. Dette kan være en sportsklasse ved et universitet eller firmaets konferanserom.

Trinn 4

Det er mange nettsteder som beskriver dansetrinn. Det er også mange opplæringsvideoer på YouTube der erfarne dansere viser dansetrinn. Det er best hvis du bruker både videoen og beskrivelsen av dansen når du underviser.

Trinn 5

Noen ganger holdes mesterklasser på danseskoler. Dette er klasser der en berømt danselærer lærer alle en dans eller en kompleks bevegelse. Disse øktene er sjeldne og kan vare i flere timer. Hvis du bor i et regionalt senter hvor det ikke er noen folkedansskole du er interessert i, kan du komme til mesterklasser i en stor by. De holdes vanligvis på søndager. Slike klasser vil være til stor hjelp i selvstudiet ditt.

Anbefalt: