Hvordan Lære å Danse Klubbdanser

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Danse Klubbdanser
Hvordan Lære å Danse Klubbdanser

Video: Hvordan Lære å Danse Klubbdanser

Video: Hvordan Lære å Danse Klubbdanser
Video: Descendants 2 | Lær deg å danse - What's My Name ♫ 2024, Kan
Anonim

Ved hjelp av moderne danser kan du oppnå en vakker og fleksibel kropp, lære å bevege seg på en original måte, slappe av og bli hovedpersonen til enhver fest og diskotek. Klubbdans er ekstremt populær i dag, og mange drømmer om å lære det, men vet ikke hvor de skal begynne. Mange har ikke nok tid og krefter til å gå til et dansestudio og studere hos en lærer, men med moderne teknologi har du en flott mulighet til å øve på dans hjemme. Hjemmeleksjoner vil hjelpe deg med å mestre det grunnleggende om klubbdans og forbedre ferdighetene dine ytterligere.

Hvordan lære å danse klubbdanser
Hvordan lære å danse klubbdanser

Bruksanvisning

Trinn 1

Selvfølgelig har læring uten lærer, ved hjelp av videoveiledninger og instruksjoner, sine ulemper, men samtidig har slik læring en rekke ubestridelige fordeler. De viktigste fordelene med hjemmeundervisning er utvilsomt tid og økonomiske komponenter.

Steg 2

Ved å bestemme deg for å lære å danse hjemme, vil du spare ganske mye penger, siden danseleksjoner hos en lærer koster mye. Kjøp eller last ned et godt videokurs for danseklubber, sett inn platen i datamaskinen eller DVD-spilleren, og begynn å øve - uten ekstra kostnad.

Trinn 3

Du kan tilegne deg det grunnleggende om danseteknikk for ytterligere forbedring ved hjelp av et videokurs, men bare hvis du jobber regelmessig. Lag deg en lekseplan. Ikke hopp over timene - bare vanlig arbeid vil gi merkbare resultater.

Trinn 4

I hjemmestudier er en viljekomponent veldig viktig - det er ingen lærer hjemme som vil gi deg oppgaver og overvåke gjennomføringen av dem. Ikke bli distrahert av noe mens du jobber med kurset.

Trinn 5

Kle deg for trening så behagelig og lett som mulig. En skikkelig topp eller T-skjorte, shorts eller joggebukse, sokker eller ballettflater - dette er gode klær for trening.

Trinn 6

I rommet du danser i, bør det være et stort speil der du reflekteres i full vekst, og ledig plass med et område på minst 2x2 m.

Anbefalt: