Hvordan Ta Et Bilde Fra Et Negativt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Ta Et Bilde Fra Et Negativt
Hvordan Ta Et Bilde Fra Et Negativt

Video: Hvordan Ta Et Bilde Fra Et Negativt

Video: Hvordan Ta Et Bilde Fra Et Negativt
Video: Hvordan sette inn et regneark fra papir inn i Excel ved å ta et bilde av det med mobilen 2024, Kan
Anonim

De fleste har sikkert mange gamle, men kjære fotografier hjemme sammen med negativer. Og mange bruker fremdeles filmkameraer. I en tid med moderne innovasjoner, når en teknisk nyhet er foran en annen i sine funksjoner og evner, kan problemet enkelt løses. En USB-skanner er ideell for hjemmebruk for å lagre dyrebare bilder. Med en slik USB-skanner er det mulig å sette bilder fra negativer direkte inn i datamaskinen.

Hvordan ta et bilde fra et negativt
Hvordan ta et bilde fra et negativt

Bruksanvisning

Trinn 1

En miniatyrenhet skanner, gjenkjenner og lagrer et bilde fra et negativt i jpeg, tiff og andre formater i løpet av få minutter. Vanligvis følger den med Photoshop og andre drivere. En USB-skanner er en liten enhet som fungerer over en USB-port og er designet for å "digitalisere" fotografier fra negativer. Ved å trykke på en knapp kan du laste ned et 5 megapiksel fargebilde til datamaskinen din. USB-skanneren leveres også med et spesielt program for justering av fargene på bildet.

Steg 2

Bare koble USB-skanneren til datamaskinen din og juster driftsparametrene i henhold til instruksjonene. Avhengig av hyppigheten av systemet, anbefales alternativene å være koblet modulært eller monolitisk. Hvis du planlegger å bruke skanneren sjeldnere, eller bare verdsetter datamaskinressursene dine, kan du bruke en modulær tilkobling, da driverstøtte bare blir aktivert når det er nødvendig.

Trinn 3

Kontroller oppføringen for den tilkoblede enheten. Når skanneren normalt gjenkjennes av systemet, kan du begynne å jobbe med den. Nå kan du enkelt lagre de gamle bildene dine på datamaskinen, lage bilder i en ny kvalitet, fordi de gjenspeiler viktige livshendelser og steder du en gang har besøkt.

Anbefalt: