Hvordan Tegne Fra Et Bilde

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne Fra Et Bilde
Hvordan Tegne Fra Et Bilde

Video: Hvordan Tegne Fra Et Bilde

Video: Hvordan Tegne Fra Et Bilde
Video: Lær at tegne minion trin for trin 2024, Kan
Anonim

Tegning (eller kopiering) er en ganske arbeidskrevende prosess som krever tegneferdigheter. Imidlertid kan du få disse ferdighetene i selve tegningsprosessen, som foregår i flere trinn.

Hvordan tegne fra et bilde
Hvordan tegne fra et bilde

Det er nødvendig

Et ark, en enkel blyant, et viskelær, fotografier

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg bildet du vil tegne bildet fra. Hvis dette er et portrett av en person, er det bedre å ta flere bilder, siden ansiktsuttrykket i hvert fotografi er forskjellig, og du kan fange de karakteristiske trekkene når det er flere bilder. Forbered et stykke papir, en blyant og et viskelær. Plasser bilder foran deg foran øynene, og fest dem til en nettbrett, vegg eller noe annet. I denne posisjonen vil originalen være synlig for deg uten forvrengning i perspektiv. Begynn å tegne.

Steg 2

Tegn omrissene av objektet med lette streker, og legg det gunstig på arket. Deretter begynner du å skissere detaljene til objektet. Sjekk retningen og dimensjonene til tegningen med originalen, med en enkel blyant. Hvis du må forstørre tegningen, måler du med blyant hvor mange ganger den ene eller den andre detaljen er avsatt i lengden eller bredden på bildet på fotografiet og overfører disse dataene til tegningen.

Trinn 3

Deretter tegner du detaljene i bildet - øyne, ører, nese, struktur og plassering av poter (hos dyr) og så videre. Sjekk med originalen hele tiden.

Trinn 4

Når hovedtegningen er klar, vær oppmerksom på skyggene, høydepunktene og andre lysfenomener på motivets kropp. Merk alt dette på bildet. Merk at tegningen ikke vil være en eksakt kopi av det fotografiske bildet. Dette skyldes mindre feil og hans egen naturvisjon fra kunstneren.

Trinn 5

Fjern overflødige linjer ved hjelp av et viskelær, rengjør tegningen fra flekkene rundt bildet. Kopier eller design din egen bakgrunn. Legg til skygger på flyet. Velg materialer du skal jobbe med i farger, eller lag blyanter med forskjellig mykhet for å skygge tegningen.

Trinn 6

For å fylle ut tegningen, start med bakgrunnen, og fortsett deretter til objektet og gradvis finpusse detaljene. Vær oppmerksom på originalen på bildet hele tiden. Du kan legge til detaljene dine. Tegn for eksempel en bue på kattens nakke, eller skildre en person i middelalderske klær. Avgrens og skjerp forgrunnen på tegningen.

Anbefalt: