Hvordan Beskrive Deg Selv For En 2017-karakterisering

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Beskrive Deg Selv For En 2017-karakterisering
Hvordan Beskrive Deg Selv For En 2017-karakterisering

Video: Hvordan Beskrive Deg Selv For En 2017-karakterisering

Video: Hvordan Beskrive Deg Selv For En 2017-karakterisering
Video: Nokios 2019 - Sesjon 4B: Offentlig PaaS 2024, April
Anonim

Mange unge (og ikke så unge) mennesker bruker Internett som en plattform for å finne nye venner og møte medlemmer av motsatt kjønn. For å gjøre dette er det bare å registrere deg på datingsider og fylle ut profilen din - et spørreskjema. Det er henne andre brukere vil lese i utgangspunktet før de tilbyr deg en bekjent. For å umiddelbart introdusere deg for potensielle bekjente, må du beskrive deg selv og gi en beskrivelse av dine personlige egenskaper, karakter, hobbyer.

Hvordan beskrive deg selv for karakterisering
Hvordan beskrive deg selv for karakterisering

Bruksanvisning

Trinn 1

Du bør forstå at du ved å beskrive deg selv angir visse kriterier som andre besøkende vil vurdere deg og hvor interessante du kan være for dem. Det viser seg at slike kriterier er en slags barriere som utvelgelse vil finne sted etter. Det vil si at du derved setter parametrene som folk skal ha som vil være interessante for deg. Her er det nødvendig å opprettholde en balanse slik at du, som presenterer deg selv som et ideal, ikke blir stående uten nye venner og ikke skremmer bort nye bekjente.

Steg 2

Enten vi liker det eller ikke, men i våre øyne ser vi alltid litt bedre ut enn vi egentlig er, faktoren til subjektivitet er på jobb her. Prøv å være så objektiv som mulig når du beskriver deg selv. Hvis du beskriver de positive egenskapene du har, karakteriserer du deg selv, bør du virkelig ha dem, eller i det minste utvikle dem i deg selv.

Trinn 3

Skriv i profilen din om deg selv, om bøkene du leser, om filmer og musikk du liker. Selv en kort omtale av dine preferanser vil allerede gjøre det mulig for andre mennesker å vurdere deg korrekt. De hvis smak samsvarer med din, vil umiddelbart være interessert i profilen din.

Trinn 4

Beskriv deg selv, men vær så sannferdig som mulig. Hvis du legger ut bildet ditt, kan du allerede gjøre inntrykk av utseendet ditt fra det, og du kan skrive om det som ikke er synlig på bildet. Du kan beskrive vaner, avhengighet, hva du liker med mennesker, og hva som forårsaker mislikning og avvisning.

Trinn 5

Dine hobbyer og hobbyer vil også bli din karakteristikk. Fortell oss om hvordan du bruker fritiden din, om planene dine for den nærmeste fremtiden - hvor vil du reise, hva du skal lære.

Trinn 6

En slik egenskap vil tillate enhver bruker å danne seg en ganske klar ide om deg, og takket være det vil du være i stand til å bli kjent med de som deler dine interesser og hobbyer med deg, og kanskje overføre dette bekjentskapet eller vennskapet til virkelige liv.

Anbefalt: