4 Designerregler

Innholdsfortegnelse:

4 Designerregler
4 Designerregler

Video: 4 Designerregler

Video: 4 Designerregler
Video: Как спроектировать ПИД-регулятор в Simulink ? 2024, Kan
Anonim

Hovedproblemet for enhver designer er ikke å finne inspirasjon, men utholdenhet og effektivitet. Det er fire grunnleggende regler som hver designer burde vite. De vil gjøre deg i stand til å bli mer produktiv og vellykket.

4 designerregler
4 designerregler

Bruksanvisning

Trinn 1

Ikke samarbeid med alle klienter på rad. Ta bare bestillinger fra folk du virkelig liker. Praksis viser at det er bedre å ta en billig ordre fra en god kunde enn en dyr fra en dårlig. Stadig nag og kritikk ødelegger enhver motivasjon, som til slutt fører til mislikelse for jobben.

Steg 2

Ikke få jobb hvis mulig. Freelancing gir en designer mange flere alternativer enn å ansette en vanlig. I tillegg til det faktum at du kan tjene mer penger, vil du selv bestemme hvor mye du skal jobbe, hvilke ordrer du skal ta og hvordan du planlegger fritiden.

Trinn 3

Øv mer. Kunnskap om teori er selvfølgelig et nødvendig kjennetegn for enhver designer, men det er praksis som bestemmer nivået på profesjonalitet. Hvilken kirurg tror du folk henvender seg til oftere: til noen som nylig har forlatt universitetet, eller til noen som allerede har utført hundrevis av operasjoner? Selvfølgelig til den mer erfarne. Når det gjelder design, er situasjonen lik.

Trinn 4

Mindre er ikke alltid bra. Mange designere mener at det er bedre å gjøre mindre arbeid, men gjør det bedre. Praksis viser at en økning i antall jobber ikke i stor grad påvirker kvaliteten. Imidlertid kan mottatt overskudd variere betydelig.