Hvordan Lære å Skrive Vakre Bokstaver

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Skrive Vakre Bokstaver
Hvordan Lære å Skrive Vakre Bokstaver

Video: Hvordan Lære å Skrive Vakre Bokstaver

Video: Hvordan Lære å Skrive Vakre Bokstaver
Video: Lær å skrive små bokstaver A-Z - Norsk Alfabet (Norwegian Alphabet) | Letter School 2024, April
Anonim

I dag er det ikke ofte nødvendig å skrive for hånd - tastaturer har byttet ut penner, og det har blitt mye raskere og lettere å skrive noe enn å skrive det. Men når behovet for håndskrift oppstår, oppstår et vanlig problem: uleselig håndskrift. Hvis du har hørt bebreidelser som du skriver uleselig mer enn en gang, kan du lære å skrive bokstavene vakkert.

Hvordan lære å skrive vakre bokstaver
Hvordan lære å skrive vakre bokstaver

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn kalligrafikurs. Mangel på fritid eller penger vil selvfølgelig forhindre deg i å bli seriøs med håndskriftet ditt. Men hvis det er en mulighet - selv med små begrensninger, ikke finn unnskyldninger for deg selv. Takket være kalligrafikurs vil du ikke bare skrive vakkert, men overraskende pent, håndskriftet ditt kan brukes som et eksempel. Noen måneder med trening er verdt det. Ikke vær lat hvis det er slike kurs i byen din - registrer deg for dem.

Steg 2

Gå tilbake til det grunnleggende. Husker du fortsatt hvordan alle bokstavene er stavet riktig? Hvis førsteklasses program går tapt for deg, kan du kjøpe kopibøker. Det er ikke noe dumt og meningsløst i dette: hvem sa at nøyaktig skriving av brev bare er nødvendig for barn? Se på et eksempel på et brev, og som i skoleårene, skriv ut linje for linje. Fra en bokstav, selvfølgelig. Når du mestrer det, fortsett til neste. Vær spesielt oppmerksom på sammenhengen mellom bokstavene.

Trinn 3

Ikke forhast deg. Husker du flid du skrev ordene ut i første klasse? Nå må du gjøre noe lignende. Du liker kanskje ikke håndskriften som tilbys i kopiboken. Men det er bedre å etterligne ham først - han er den mest forståelige og enkle. Mestre alle bokstavene (ha virkelig høy kvalitet som foreskriver dem alle), alle typer forbindelser, skriv noen få enkle ord og setninger i stavemåten.

Trinn 4

Finn en håndskrift du liker. Prøver for å skrive brev finnes på de samme stedene for kalligrafikurs - de vises der som eksempler. Se hva du liker best. Tenk om du kan takle en slik skrivemåte. Prøv å etterligne. Skriv et helt alfabet for deg selv i den skrivestilen du liker. Det kan være lurt å legge til noen flere elementer i bokstavene, og forenkle noe.

Trinn 5

Tren hver dag. Og prøv alltid hardt når du skriver. Selv vanlige klasser vil ikke fungere hvis du i det tidligste behovet for å skrive en tekst for hånd, raskt klirrer noe uleselig igjen.

Anbefalt: