Hvordan Lage En Original Gave Til Din Elskede Mann

Hvordan Lage En Original Gave Til Din Elskede Mann
Hvordan Lage En Original Gave Til Din Elskede Mann

Video: Hvordan Lage En Original Gave Til Din Elskede Mann

Video: Hvordan Lage En Original Gave Til Din Elskede Mann
Video: Оригами КОЛЬЦО Котик из бумаги | Origami Paper Cat Ring 2024, April
Anonim

Før eller senere, men hver forelsket kvinne stiller spørsmålet: hvilken original gave å gi til din kjære. Du kan bare gå til gavebutikken og be selgeren om råd, men hvis du bruker litt fantasi, kan du gjøre kjæresten din til en uforglemmelig hyggelig overraskelse og til og med spare mye.

Hvordan lage en original gave til din elskede mann
Hvordan lage en original gave til din elskede mann

Temafest for to

Bilde
Bilde

Du kan forberede en uvanlig overraskelse for din kjære - et temafest for to.

Det er faktisk mange alternativer. Du kan lage en ferie i orientalsk stil. Dekorer rommet, demp lysene, tilbered uvanlige lette måltider. I dag er din elskede sultanen som du vil behage i alt.

Forbered programmet. Hvordan skal du underholde mesteren din? Du kan danse til ham, synge eller lese et åndelig dikt.

Som en gave kan du gi ham en boks med ønsker. Forbered noen få papirark på forhånd, og skriv hva du er klar til å gjøre for din kjære. La ham trekke ut bladene om gangen, og du gleder ham med ydmykhet.

Viktig! Hvis du ikke har noen talenter, er det bedre å lage et ironisk, komisk nummer. Hvis du ikke vet hvordan du skal danse, og plutselig begynner å utføre en vanskelig orientalsk dans med et seriøst ansikt, og fremdeles blir fornærmet over at din kjære ikke kan inneholde latter, kan festen bli ødelagt. Vurder dine evner objektivt. Det er bedre å være morsom, ironisk og rørende enn en dårlig, men veldig seriøs sanger.

Komplimentbank

Bilde
Bilde

Dette er en veldig oppriktig gave som helt sikkert vil glede din elskede mann. Her må du bruke all fantasien og forberede 365 komplimenter til din elskede. Skriv ned årsakene til at du elsker ham. La ham trekke ut en lapp hver dag og lade seg opp med godt humør hele dagen.

Du kan starte hver setning slik: "Jeg elsker deg veldig, fordi …".

Uvanlig søken

Bilde
Bilde

Du kan arrangere en uvanlig overraskelse for din kjære: gjør ferien til et spennende eventyr. Det er sant at for dette må mannen din ha sans for humor og er normal med sprell.

Alternativt: leie et hotellrom, skape en romantisk atmosfære der. Gå dit om kvelden, gjør deg klar. La en vanlig bekjent ringe din kjære og si at han ved et uhell så deg på gaten, ledsaget av en kjekk ung mann. Når din kjære ringer deg, begynn å bevisst klønete gi opp alt.

La ham komme til en tom leilighet. Be en venn fortelle ham en hemmelighet på hvilket hotell du tilbringer tid med kjæresten din. Din elskede vil komme til den angitte adressen og se deg der så vakker. Det er sant at dette er en veldig tøff vits. Jeg kjenner personlig et tilfelle da en lignende vits ble til en stor skandale, slik at du kan komme med et mykere scenario. For eksempel, spill forsvinden hans, eller ta ham til rommet under påskudd.

Blind middag

Bilde
Bilde

Hvis kjæresten din elsker å spise deilig, kan du ordne for ham en uvanlig middag i fullstendig mørke. Kok litt av alt og mate ham. La ham lure på sine uvanlige opplevelser.

Sjekkhefte over ønsker

Bilde
Bilde

Hvis du vet hva mannen din elsker mest, kan du gi ham et abonnement med forespørsler. For eksempel elsker han en tallerken som det tar veldig lang og kjedelig tid å lage mat. Så du gir ham retten til å bestille det når han vil. Du kan tenke på hva som helst her. Fra husarbeid til seksuelle forespørsler. Du vet bedre hvordan du kan glede kjæresten din. Det han elsker mest.

Du kan glede din elskede mann på forskjellige måter, og for dette trenger du ikke å bruke mye penger.

Anbefalt: