Hvordan Fargelegge En Gåseprofil

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fargelegge En Gåseprofil
Hvordan Fargelegge En Gåseprofil

Video: Hvordan Fargelegge En Gåseprofil

Video: Hvordan Fargelegge En Gåseprofil
Video: Fargelegge Ganesha på supercooring.com 2024, Kan
Anonim

Enhver jeger vet at for å skyte en gås, må du lage et godt agn. Agnet for gåsen er en profil laget av slitesterkt materiale (papp eller metall), med riktig farge og passende form, det vil si en god posisjon av fuglen som er avbildet. Gåsens stilling skal være rolig, ikke våken. Det er best å lage et par dusin gjessprofiler, hvorav halvparten vil bli avbildet rolig og den andre halvparten som fôring. Det viktige er å farge gjessprofilene riktig.

Hvordan fargelegge en gåseprofil
Hvordan fargelegge en gåseprofil

Bruksanvisning

Trinn 1

Plasser den ferdige profilen på gulvet. Fortynn den grå grå malingen for å fungere som grunning for profilen din. Dekk profilen med et lag med grå maling. Prim kantene på profilen spesielt forsiktig. La jorden tørke grundig. Begynn å male profilen. Bruk oljemaling til maling, da de ikke vaskes av og tjener til å beskytte profilen mot fuktighet. Ikke dekk til profiler med glitrende emaljelakk. Det skinnende belegget lyser i solen og skremmer byttedyr.

Steg 2

I stedet for oljemaling er matt alkydemalje med fargeskjemaer også egnet. Tilsett ønsket farge i emaljen og fortynn malingen til ønsket konsistens. Påfør løsningen med en børste eller spray. Bruk hvitt fugemasse til bakgrunnsmaling. De kan erstatte den grå jordbunnen. Påfør fugemasse med en tykk børste over profilen. Og dekk med maling på toppen. Du kan bruke akryl. De er heller ikke redd for frost og fuktighet.

Trinn 3

Farg profilen for en gås med hvit front. Sørg for å understreke fjærdraktens kontrast. Mal understykket med hvit maling og rompen med svart. Gjør ryggen mørkere, og magen, tvert imot, lettere. Mal nebbet og bena rosa. Husk å vente til den er helt tørr, og snu deretter profilen til den andre siden og fargelegg på samme måte som den første. Mal utendørs.

Anbefalt: