Hvordan Fargelegge Skoene Dine

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fargelegge Skoene Dine
Hvordan Fargelegge Skoene Dine

Video: Hvordan Fargelegge Skoene Dine

Video: Hvordan Fargelegge Skoene Dine
Video: Hvordan passer du godt på dine akvarelpensler? 2024, April
Anonim

Sko er sko som alltid er veldig effektive og vakre. Mange mennesker står overfor problemet med å ta vare på henne. Ofte er sko farget for å endre fargen fullstendig, og noen ganger for å oppdatere det litt.

Hvordan fargelegge skoene dine
Hvordan fargelegge skoene dine

Det er nødvendig

  • - spraymaling;
  • - børste;
  • - polyetylenfilm;
  • - latexhansker.

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du bestemmer deg for å gi skoene en lysere og mer mettet farge, samt å eliminere eventuelle feil, vil det være lett å male dem. For å gjøre dette må du kjøpe maling som samsvarer med fargen på skoene dine og bruke den på skoene. Malingen skal være i en sprayflaske. Sprøyt det forsiktig på skoene dine, bare mal over det skadede området.

Steg 2

Hvis du vil male skoene dine helt, vil vanlig skomaling gjøre det. Den enkleste måten er å male dem svart på nytt. For å gjøre dette, i en hvilken som helst skobutikk eller avdeling som selger varer til håndarbeid, kjøp en spesiell svart spraymaling. Så begynn å fargelegge. I rommet der du skal male, legg aviser eller plastfolie på gulvet, legg gummihansker på hendene.

Trinn 3

Ta skoene, fyll dem tett med avis inni. Begynn å påføre maling på dem med jevne og milde bevegelser. Forsikre deg om at det ikke kommer striper på skoene. Det er best hvis du bruker en stripe først og lar den tørke litt. Gjør så det andre. Grensen mellom dem vil være synlig, og du kan farge skoene jevnere. Etter farging skal skoene tørke. Se arbeidet ditt i lyset. Hvis det er feil, må du fjerne dem med maling. Les instruksjonene nøye, det kan hende du må legge igjen skoene i noen dager til de tørker helt.

Trinn 4

På samme måte kan du farge skoene dine i hvilken som helst annen farge. Kanskje første gang du ser på skoene etter maling, vil du føle at alt ble gjort bra. Med påfølgende slitasje kan det oppstå en slik mangel som avskalling av maling på steder for folding. Hvis du er redd for å ødelegge skoene dine, overlater du maleriet til fagfolk. Gi skoene dine til ethvert skoforretningsverksted i byen din.

Anbefalt: